Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Připravte se na drsnou komedii plnou nedovolených zákroků, která umí přesně zamířit puk! Žalostně slabý mládežnický hokejový tým stojí na pokraji zkázy a jejich jedinou nadějí jsou ti nejšílenější hráči, kteří kdy nastoupili na led - bratři Hansonovi! Legenda mezi komiky Leslie Nielsen a hokejové hvězdy Mark Messier a Doug Gilmour jsou zárukou, že se film Tvrdá hra 3 stane důstojným a neskutečně zábavným pokračováním té nejagresivnější série neuctivých sportovních komedií všech dob! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bratři Hansonové na střídačce a na jejich místo nastupují jejich synové. Slaboučký odvar původního hokejového kultu, který pracuje s úplně stejným schématem, ale nemůže se pochlubit prakticky ničím, co dělá Slap Shot Slap Shotem. Zápasy nudné, střety bez krve a herci do jednoho příšerní. Říkám si, jestli tohle mjí Mark Messier s Dougem Gilmourem zapotřebí. 10% ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Slušná sportovní podívaná s dobrým koncem a příjemným příběhem. Nic moc herci, nic moc vtipy, Leslie Nielsen "čtvrtinkový". Těžko se to hodnotí, protože ten film mi docela utekl, i když jsem se nijak převratně nebavil, ale ono zřejmě ani nemělo jít o žádnou podívanou k popukání ani o nějaký duchaplný scénář. Nejlepšími okamžiky filmu byly rozhodně příchody Gilmoura a Messiera. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Bratři Hansonové : prdíme na nějakou harmonii a mír a celou čchi !!!! Jako komedie je to propadák, jako film co si dělá srandu z hokeje, ucházející. Leslie Nielsen byl velké lákadlo, leč ve filmu moc vidět není, protože hned na začátku odjede meditovat a vrátí se až na konci. Tak snad už jen ta hudba, docela povedená a ve filmu zazní i skupina Scorpions z hitem Rock you like a hurrikane. http://www.youtube.com/watch?v=rB8HudfbaTE Nakonec je jedno, kdo vyhrál a kdo prohrál skóre dávám za dvě. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Takže zde máme jedničku – mnohými považovanou za jeden z nejlepších sportovních filmů vůbec. Dále dvojku – kritiky zatracovanou, mnou však oblíbenou. A světe div se, v duchu americké tradice točit mizerná pokračování úspěšných filmu tady máme průměrnou video trojku o bandě sirotku bojujících pod dohledem bratrů Hansonů o svoji budoucnost v dresech legendárních Chiefs. Fanoušky NHL možná potěší camea symbolů devadesátých let Douga Gilmoura a Marka Messiera, ale já osobně bych už nechal modrožluté dresy zavřené ve skříni. ()

mirak2 

všechny recenze uživatele

Obcas by nezaskodilo, keby scenar hokejovych zapasov pisal niekto, kto hokej hral a nie len pozeral (hlavne nie ako parkozrutovy a popcornovy americky tlustoprd, ktory chodi na hokej akurat tak s ocakavanim bitiek a krvi). Film samotny ma zopar dobrych forov, vela filozofovania (este k tomu detskeho a riadne tupeho), ale kvoli hokejbalu v stajni ci co to bolo a hokeju samotnemu nemozem ist pod tri hviezdy. "mame uz iba tieto neskutocne hnusne dresy a jeden druheho..." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadském městě Langley. (Terva)

Reklama

Reklama