Reklama

Reklama

Geujeo barabodaga

(seriál)
  • Jižní Korea 그저 바라보다가 (více)
všechny plakáty

Epizody(16)

Obsahy(1)

Goo Dong Baek je upřímný a dobrosrdečný pošťák. Jednoho dne se setká se slavnou celebritou Han Ji Soo. Dostane obyčejný člověk šanci projevit své city ke slavné hvězdě? (Pethushka)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Hwang Jung-min jako poštovní úřední Goo Dong Baek nemá absolutně chybu, protože často hraje role gangsterů, badass charakterů, kdo by mu věřil komickou, romantickou roli? A on přesto je tady k nepoznání, skoro celou show ukradl pro sebe, perfektní herecký výkon. Han Ji Soo hraje velmi dobře Kim Ah-Joong, která bravurně zvládá přepínat svoje nálady, z all mighty celebrity do bezelstného charakteru k potměšilému vtipálkovi s křehkým srdcem. Jakkoliv předvídatelný příběh je, nikde mě nepřestal bavit kvůli vynikajícím výkonům a charakterům všech osob v hlavních i vedlejších rolích. Vtípky na korejské reálie (musely to samozřejmě odnést Girls Generation). Romantika jako hrom, která však není nějak naivně bezbřehá, vážné a hřejivé momenty jsou tady také, povedený humor, pošťuchování a koexistence hlavní dvojky, jejich sourozenců mě dostávají. Repríza hned a povinně, a třeba příště i vyšší hodnocení, hodně silný kalibr herectví, navíc žádné prostoje, nuda, nebo kulhavý finiš, 4,5 hvězdy. ()

MIRECSK 

všechny recenze uživatele

Úžasný seriál. Jasne, námet trochu pritiahnutý za vlasy, ale Kórejčania to vedia fakt nádherne podať. A od siedmej časti, kde sa to pohlo tým správnym smerom, to bola pre mňa nezabudnuteľná jazda plná čistej pozitívnej energie. Ah-jung Kim je nádherná a Jung-min Hwang to dal na pána. Toto si určite v buducnosti pozriem ešte raz. ()

Reklama

Reklama