Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se vám může stát, když na Londýn padne mlha... Jen si to představte – dva dny jste na cestách, vyčerpaný žádáte v hotelu o ubytování, jen tak tak dostanete poslední pokoj, a když si chcete konečně lehnout do postele, najdete v ní cizí ženu. Prý hledá nocleh. Náš hrdina je ale zásadový muž, zná sebe a ještě víc zná ženy, ty proradné a bezohledné bytosti, jejíž jediným potěšením je vodit manžela za nos. Jenže žena by nebyla ženou, kdyby si nevěděla poradit. A tak slabý Everard (Laurence Olivier) rezignuje půvabné Leslie (Merle Oberon) v naději, že se o tom nikdo nedozví. No nejsou ti muži naivní? Na druhý den ho čeká překvapení, o kterém se mu ani nezdálo. (ilclassico)

(více)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Komédia a romantika mi nikdy nešli s Laurence Olivierom, takže som mal trošku obavy. Príjemné prekvapenie sa konalo hneď od začiatku, okrem skvelého obsadenia má film inteligentný scenár s nenásilnými vtipnými okamihmi a poskytuje výbornú zábavu. Prvý komentár. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Celkem originální konverzační komedie se sympatickým mladým Laurence Olivierem. S největší pravděpodobností se jedná o nejstarší britský film, jaky jsem kdy viděl a je to zajímavé srovnání s americkou produkcí té doby. Merle Oberon znám jen letmo, ale oba jsou fajn a sedí k sobě. Vtipné, rozumně střelené a kolorovaný Londýn třicátých let je fajn. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama