Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

iHyik 

všechny recenze uživatele

Zatím bez hodnocení. Pilotní díl nebyl nijak úchvatný, nápad neoriginální - Lovci pokladů s plackou FBI. Herecké výkony nudné, sem tam vtípek pro dvanáctileté děti. Celkově to působí dojmem "rodinné komedie na páteční večer". Nicméně i přesto zkusím ještě pár dílů, jestli to půjde takhle dál, myslím, že mi nebude vadit, když mi tento vcelku průměrný seriál uteče. A u toho stále zůstávám. Dvě hvězdičky. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Velice slabé. SyFy se trochu sekla, Warehouse 13 není sám o sobě úplně stoprocentně propracovaný seriál, typicky bez filtru stejně jako Eureka, ale postavy se už od začátku zmítají v klišovitých osobních problémech a spíš to vypadá jako x-tá sezona provařeného seriálu a ne jako teprve premiérová sezona nadějného seriálu. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Díky nadhledu a řadě komickým odlehčením tenhle seriál o agentech Secret Service přidělených k tajnému projektu, který se vypořádává s zvláštními jevy, evokuje Joshe Whedona. U několika prvních epizod jsem si dokonce říkal, že takhle zábavně a nenásilně měl vypadat Dollhouse. “Story arc”, jež se rozjede někde okolo poloviny první série ale není dostatečně tažná a Warehouse 13 je postupem času stále víc “cheesy”. Nepomůže ani jiskření mezi hlavními postavami nebo to, že Joanne Kelly v roli Myky je opravdu kočka. ()

bacon 

všechny recenze uživatele

Zábavná, neustále podpichujúca sa dvojica agentov nie z FBI, ale netypicky z tajnej služby. Artie tam tiež neskutočne zapasoval. Obľúbil som si tieto "postavičky". Krásne skladisko 13 ma neskutočne zaujalo a verím, že by som sa tam dokázal prehrabávať dlhé hodiny, dni, týždne, mesiace. Celkovo námet seriálu má obrovský potenciál a pevne verím, že tvorcovia z toho vyťažia maximum. Som v očakávaní ďalších sérií. Klobúk dole pred fantáziou pri vymýšľaní futuristicko-historických hračiek. Mám rád túto oddychovku. ()

rumczeis 

všechny recenze uživatele

Seriál je asi zacílený asi na teenagery, protože je hodně jednoduchý a přímočarý. Hlavní postavy se tak občas hádají a křičí přes sebe jako malé děti. Velmi často jste v řešení případu minimálně jeden krok před nimi. Myslím si, že potenciál seriálu nebyl úplně využit. Seriál je tak příjemná oddychovka u které nemusíte přemýšlet. ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V 7. epizodě 3. série je možné si všimnout, že tělo zastřeleného Lea 3krát změní svou polohu. (Lenniah)
  • V páté epizodě 4. série je scéna, která se má odehrávat mezi 1. a 2. třetinou hokejového zápasu, na časomíře za zády hlavních protagonistů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) je však časomíra ve stavu před začátkem utkání, tedy označuje 1. třetinu s vynulovaným časem. (dandislav1991)
  • Děj 5. epizody 4. řady se odehrává na ledové ploše v Hershey Center, která se dle seriálu nachází v Torontu, ve skutečnosti ale sídlí v Mississauga. (Shakaar)

Reklama

Reklama