Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

liskam 

všechny recenze uživatele

Ano, je pravda, že se stále dokola řeší hledání nějaké věci, která je později uložena do tohoto skladiště. Přestože Skladiště jako takové má veliký potenciál, "pouhé" ukládání nově nalezených věcí tento potenciál naprosto přehlíží. Což je veliká škoda. Na druhou stranu jsem nadšenej z hereckého obsazení! Ten 3 členný "lovecký" team je z mého pohledu bezchybný. Parádně se doplňují. Navíc kombinace napětí/dramatu a vtipu mi také dost sedí. Přijde mi škoda aby měl tenhle seriál takhle nízké hodnocení, když ho srovám s jinými "červenými" seriály v podstatě nevidím rozdíl. Za ně 79% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete popsat film nebo seriál, který je nějak mimózní, lze to udělat nějakým přirovnáním, tedy že jde např. o "Nekonečný příběh na tripu" nebo "Šmouly na drogách". V tomhle případě bych seriál popsal jako Akta X na heliu. ~~~ 3 série naprosto zvláštně a zábavně pošahané bláznoviny, zasazené do neuvěřitelných a paranenormálních záhad. Během těch tří sérií šlo leccos seriálu prominout a bavit se pitomostmi, na které autoři přicházeli a které postavy prováděly. Bavily mě Petovy odkazy na filmy, bavily mě obecně odkazy na neseriálovou skutečnost ("Tak tohle je ten nigerijský princ, co mi stále posílá emaily..."). Ze začátku mi neseděla herečka "Majky" (moc přehrávala a jak kdyby jí to ani nebavilo), ale po čase tohle opadlo a koniny a praštěné artefakty a jejich účinky se jen hrnuly. ~ Pak ale přišla řada čtvrtá a tady už to začalo drhnout. Nastolená pravidla se začala porušovat, aniž by to mělo na něco vliv (takže asi i předtím se vlastně mohlo o skladišti a práci kecat s každým a zjevně by se nic nestalo), znovu se objevující předešlé postavy byly jaksi navíc a začínalo to vypadat, že dochází nápady i elán. Ale bylo tomu tak díl od dílu - některé dobré, některé méně. Odrůstající Claudia se už pomalu přestávala hodit na roli té geekovské holčiny (nebo spíše ta role se nevyvíjela s její představitelkou) a Pete, ačkoliv to v několika dílech vypadalo, že by jeho postava mohla alespoň trochu "oddětštět" a vyrůst, dělal stále stejné pitominy a kiksy. Vlastně všichni začali dělat voloviny a ačkoliv už se nějakou dobu pohybovali v tomhle světě, jak kdyby se o jeho fungování nepoučili. Ano, měl to být zábavný seriál, ale Petovo milionté první slintání nad výstřihem poté, co se už v několika dílech rozplakal v katarzi, prostě do dříve vyobrazeného nesedělo a začínalo to jednak nudit a jednak, díky popírání předchozích skutků, nebavit. ~ A pak přišla série poslední, krátká, pátá. Určitě na to mělo vliv, že ty předchozí jsem znal s českým dabingem a tahle měla dabing původní s titulky, ale i tak musím potvrdit, že 5. série je jednoznačně sračka. Herci odrostli a na mnohých bylo vidět, s jakým "nadšením" k tomu pitvoření se a hopkání přistupují. V páté sérii už mi bylo všech líto a tahle část seriálu nikdy neměla spatřit světlo světa. ~~~ Za 1., 2. a 3. sérii ****, 4. série začala dost pokulhávat, ale ty **** by ještě udržela. Omylem vytvořená 5. série to ale stáhla dolů. To je tak, když se neví, kdy přestat. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak tento seriál mě velmi zaujal. Úplně zpvu jen námětem, i když mu také chvíli trvalo, než ho pořádně zúročil, ale po pár dílech jsem se dostal seriálu natolik pod kůži, že teď na něm oceňuji skoro všechno. Zajímavé příběhy, mix vtipu a nějakého toho menšího napětí, hlavní dvojkou agentů, kteří sice mají do Muldera a Scullyové daleko, ale přesto jim to spolu docela dobře ladí. Ovšem nejlepší postavou je jednoznačně Artie - kdo viděl, jistě ví proč. První řada mě dokázala zaujmout téměř na maximum, tak uvidíme, co se z toho vyklube dál. Je ovšem jisté, že Warehouse 13 je jedním z nejlepších seriálů svého žánru i posledních let. 80%, ale neváhám zvednout...:D ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako Dresden Files, ale ten humor je podobný a sympatický, a teď, po konci první sezóny, musím říct jen Wow. Mně se to líbí a je vidět, že scenáristé nejsou blbci a mají to vymyšlené. Není to samozřejmě extra třeba trikově, asi je omezený rozpočet, ale to mi na tomto seriálu vadí nejmíň, jinak je výborně natočený a zahraný. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Po více dílech a celkově 2.sériích mohu hodnotit seriál. Warehouse 13 má své mouchy a také není dokonalý seriál. Jenže mě začlo postupně více bavit a např. postava Allison Scagliotti se mi začla sakra líbít. Zábavná sci-fi série, kde se nemusí moc přemýšlet a jsou tam samé artefakty. Syfy opět dokazuje sílu. ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • V 7. epizodě 3. série je možné si všimnout, že tělo zastřeleného Lea 3krát změní svou polohu. (Lenniah)
  • Natáčelo se v Kanadě. (Varan)
  • V 7. díle 3. série je nasazena na hlavu psa čepička - artefakt. Při nasazení je fixována gumičkou, při sundání však již nikoliv. (dandislav1991)

Reklama

Reklama