Reklama

Reklama

Skladiště 13

(seriál)
  • USA Warehouse 13
Mysteriózní / Sci-Fi / Drama / Thriller
USA, (2009–2014), 46 h 25 min (Minutáž: 42–87 min)

Hudba:

Edward Rogers

Hrají:

Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti, Genelle Williams, CCH Pounder, Aaron Ashmore, Simon Reynolds, Jaime Murray, Faran Tahir (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(64)

Obsahy(1)

V kombinaci dramatu a komedie (dramedy) sledujeme působení dvou tajných agentů Petera Lattimera (Eddie McClintock) a Myky Beringové (Joanne Kelly) na podivném místě v Jižní Dakotě zvaném 'Warehouse 13' - skladiště, kde americká armáda uchovává vzácné a nadpřirozené předměty, cennosti a tajuplné relikvie. Úkolem agentů je tyto předměty zkoumat a pozorovat, aby za pomoci jejich podivných činností mohli vystopovat další takové předměty a v tomto skladišti je ukrýt před zbytkem světa. (iHyik)

(více)

Recenze (111)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou úvodní sérii, která je samozřejmě hlavně seznamovací. Vlastnosti předmětů mi připomněly pecku jménem Pokoj č. 10. Nicméně o takovou bombu zase nejde, alespoň ne zatím. Uvidíme jak se to dál rozvine. Hlavní dvojice agentů je fajn a docela dobře se doplňuje a pěkně jim to funguje. Škoda jen, že víc prostoru nedostala Claudie, protože tu jsem si oblíbil hned. I když závěr dává napovědět, že si jí nejspíš užijeme v dalších sériích víc. Zrádce je pro mě překvapením, i když se v průběhu našly díly, které nebyly taková pecka, tak díky konci se těším na další sérii. *** Tak se zase všechno vysvětlilo jinak než to vypadalo. Nicméně stěžejní linka s H.G. byla velice povedená. Závěr byl opět dobře udělanej a pěkně jsem se při něm bavil. Claudia dostala víc prostoru, takže jsem spokojen. Některé díly byly opravdu povedené. Tahle série mě oslovila víc než předchozí, asi už jsem víc splynul s postavama a těším se na pokračování. *** Stoupající tendence? Jak dlouho se dá tohle vydržet? Výbornej záporák, skvělej plán na zničení, který jak už to tak vypadá opět nedopadne. Artie má vždycky záložní plán. H.G. se mi opět líbila, i když to vypadá, že už se jí opravdu zbavíme. Navíc přichází nová postava Jinksy. Toho jsem si oblíbil hned, a jeho osud jistě taky není zpečetěn. Závěru opět nic nechybělo, takže jdu hledat další díly a pokračovat. *** Musel jsem trochu ztlumit očekávání, lépe už to nešlo, chtělo to hlavně udržen kvalitu. Nadšen jsem sice opět byl a další série mě pořád dál skvěle bavila, jen už tam bylo šíleně moc kombinací a dělo se toho tolik (Paracelsus, Helena, Myka a její nemoc), závěr i tak odpovídal přesně tomu, co jsem čekal a nezklamal mě ani trochu. I proto mě Skladiště bavilo, artefakty jsou stále fajn a postavy taky a když už vás jednou mají v hrsti, tak jim leccos odpustíte. *** U páté série už se s předstihem vědělo, že bude poslední. I proto závěrečných šest dílů mohlo přinést důstojné rozloučení. A to se opravdu dostavilo, seriál končí pěkně, i když se výtky samozřejmě dají najít. Pro mě už byl vztah Myka a Pete na úrovni sourozenců a mnohem víc mě zajímala chemie mezi Mykou a Helenou, ale jak říkám, tak i s tímhle koncem jsem byl spokojen a do Skladiště se ještě rád znovu někdy podívám... ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Velice slabé. SyFy se trochu sekla, Warehouse 13 není sám o sobě úplně stoprocentně propracovaný seriál, typicky bez filtru stejně jako Eureka, ale postavy se už od začátku zmítají v klišovitých osobních problémech a spíš to vypadá jako x-tá sezona provařeného seriálu a ne jako teprve premiérová sezona nadějného seriálu. ()

Reklama

iHyik 

všechny recenze uživatele

Zatím bez hodnocení. Pilotní díl nebyl nijak úchvatný, nápad neoriginální - Lovci pokladů s plackou FBI. Herecké výkony nudné, sem tam vtípek pro dvanáctileté děti. Celkově to působí dojmem "rodinné komedie na páteční večer". Nicméně i přesto zkusím ještě pár dílů, jestli to půjde takhle dál, myslím, že mi nebude vadit, když mi tento vcelku průměrný seriál uteče. A u toho stále zůstávám. Dvě hvězdičky. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Ano, je pravda, že se stále dokola řeší hledání nějaké věci, která je později uložena do tohoto skladiště. Přestože Skladiště jako takové má veliký potenciál, "pouhé" ukládání nově nalezených věcí tento potenciál naprosto přehlíží. Což je veliká škoda. Na druhou stranu jsem nadšenej z hereckého obsazení! Ten 3 členný "lovecký" team je z mého pohledu bezchybný. Parádně se doplňují. Navíc kombinace napětí/dramatu a vtipu mi také dost sedí. Přijde mi škoda aby měl tenhle seriál takhle nízké hodnocení, když ho srovám s jinými "červenými" seriály v podstatě nevidím rozdíl. Za ně 79% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jako Dresden Files, ale ten humor je podobný a sympatický, a teď, po konci první sezóny, musím říct jen Wow. Mně se to líbí a je vidět, že scenáristé nejsou blbci a mají to vymyšlené. Není to samozřejmě extra třeba trikově, asi je omezený rozpočet, ale to mi na tomto seriálu vadí nejmíň, jinak je výborně natočený a zahraný. ()

Galerie (534)

Zajímavosti (9)

  • Děj 5. epizody 4. řady se odehrává na ledové ploše v Hershey Center, která se dle seriálu nachází v Torontu, ve skutečnosti ale sídlí v Mississauga. (Shakaar)
  • V 7. díle 3. série je nasazena na hlavu psa čepička - artefakt. Při nasazení je fixována gumičkou, při sundání však již nikoliv. (dandislav1991)
  • V 7. epizodě 3. série je možné si všimnout, že tělo zastřeleného Lea 3krát změní svou polohu. (Lenniah)

Reklama

Reklama