Reklama

Reklama

Ayrton Senna: Závodění mám v krvi

  • Velká Británie Ayrton Senna: Racing Is in My Blood
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 1995, 55 min

Obsahy(1)

Jediný dokument, který byl natočen před smrtí legendárního jezdce Artona Senny. V rozhovorech vyjadřuje svůj vztah k závodění a odhaluje zde svou pravou tvář. Popisuje důležité momenty ve své závodnické kariéře z dob, kdy ještě jezdil na motokárách, až po účinkování ve formuli 1. (AlexeiF1)

Recenze (8)

Attta 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct! Na dokumenty o Sennovi se prostě strašně dobře dívá, protože on byl opravdu velká osobnost ne jenom jako závodník! Výborná podívaná! ()

boul 

všechny recenze uživatele

Super dokument s ještě lepším řidičem a člověkem v jedné osobě, který se podílel od řízení monopostu až po spolupráci s úpravami motoru a vymýšlení nových vychytávek pro celý tým. Senna byl a bude vždy legendou, ale pokud člověk o něm nic neví, raději doporučuji dokument z roku 2010 Senna ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Pozerať sa na Sennove jazdenie alebo počúvať jeho rozhovory, to ma nikdy neomrzí. Veľmi dobrý dokument natočený v najlepších Sennových rokoch. Ale bohužiaľ, novší film (z 2010) sa mi páči o niečo viac. "We are made of emotions." ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

K tomuhle jsem se dostal spíše náhodou. Před časem jsem viděl dokument z roku 2010 o tomhle permanentním uplakánkovi. Skoro se divím, že to nebyl čech. V tomhle dokumentu je mnohem více dobových záběrů a rozhovorů, což mnohem věrněji dokresluje jeho povahu. Sestříháno je to ale velmi dobře, o tom žádná (nejspíš samotný bůh). ()

sidovina 

všechny recenze uživatele

spíše citlivě vyprávějící dokument, ve kterém jsou nejotřesnější záběry z onoho víkendu nahrazeny fotografiemi a povídáním se svědky. ()

Reklama

Reklama