Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (CinemArt)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ria Kon

Deadpool 1 byla tragédie... dvojka dopadla lépe. Alespoň co se překladu týče. Bouček je samozřejmě vybraný naprosto nevhodně. Čímž ho nechci nějak zatracovat, protože Kapitána Ameriku nebo Green Arrowa daboval velmi dobře.

na příspěvěk reagoval Ria Kon

Ria Kon

Ria Kon (hodnocení, recenze)

Právě sem nedobrovolně viděla Deadpoola v češtině... Krapet sem si při prvních větách Libora Boučka ublinkla do pusy.
Bože ten film je hned o hvězdu až dvě horší. Za každý povedeně přeložený vtípek dalších 5 pos*rou na plný čáře. Intonace Reynoldse je jak ponor z Himalájí do Mariánského příkopu, kdežto Bouček asi nikdy nevylez z nížin na nic vyššího než Vysočinu. Fuj! Už nikdy nebudu předpokládat, že všichni v dnešní době automaticky sledují originál.

na příspěvěk reagoval dragon94, Prometheus69

Uživatel Prometheus69 smazal svůj příspěvek.

Cermbo

Cermbo (hodnocení, recenze)

Přátelé omlouvám se, jestli se už řešilo jen jsem si chtěl něco ujasnit. Film X-Men Origins Wolverine a Deadpool spolu souvisí nebo se ignorují? Já jen jestli to zlý monstrum co bylo na konci Wolverina je dřív nebo po filmu Deadpool? 

na příspěvěk reagoval Milky., dragon94

Uživatel Anarvin smazal svůj příspěvek.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Hmm. Tož asi im na tie zlaté glóby nikto neposlal zábery nového Kameňáku tak nemali čo nominovať. Ale teraz vážne. To naozaj tak chroptíš kvôli tej nominácií alebo si len chcel niekde verejne vyjadriť svoj názor na USA a spol???

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Nominovať tento vulgárny a sexistický fekálny fetiš na Golden Globes, to už chce riadne veľa odvahy. Amerika. Banda zhovadilých a zdegenerovaných hambožrútov, čo vôbec čakať od takej židobolševickej skvádry?!

na příspěvěk reagoval renegad, Yoshitsune, Cech

henrycruel

henrycruel (hodnocení, recenze)

Tenhle film se odehrává před Wolverinem (2009)? Nebo proč zde vypadá Deadpool jinak? Například nemá sešitou pusu! Pořád mi to hlodá v hlavě...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, jh666

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

keby to boli odborne kecy nepoviem ani slovo ale mne sa stale zdalo, ze Ryan Reynolds .... kotkodakal, teda nakecal kopu vatovo planych dialogov/monologov 

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Súhlasím. Ale to je marvel. Musí všetko prepájať a držať univerzum. Mne to lezie na nervy pri všetkých marvelovkách. Už to nie je len také pomrkávanie. Občas spravia most ktorý funguje, ale väčšinou to je také nasilu. Tieto dve postavy tu boli iba ako kulisa.

na příspěvěk reagoval Milky.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

ywo666

Mě to bylo jasné že chtít tam tyhle dvě postavy by asi bylo moc ale mě prostě tyhle dvě co tam byli přišli opravdu zbytečné.

na příspěvěk reagoval ywo666

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Milky.

Souhlasím, asi prostě chtěli za každou cenu ukázat to spojení s X-Meny. Proti jako taky nejsem jenom mi tam opravdu přišli zbytečné ty dvě postavy a navíc takové nevýrazné a nezajímavé řekl bych. Škoda že tam nedali, když už museli, jiné dvě postavy, zajímavější jako například Wolverina a Storm :-D

na příspěvěk reagoval ywo666, Lacike

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Jj, souhlas, byly celkem zbytečné, ale asi se snažili dát najevo, že tam to propojení s X-Meny je. Tak tam za každou cenu prdli aspoň tyhle. Ale proti nejsem

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Už chápu zdejší vysoké hodnocení :-) film si to jednoznačně zaslouží. Výborný Deadpool v podobě Ryana Reynoldse a brilantní hlášky :-D nevím ale jestli jsem sám kdo má ten pocit, ale ty dvě postavy z X-Menů mi ve filmu připadali celkem zbytečné a film by se bez nich krásně obešel a vystačil si bohatě s Deadpoolem.

na příspěvěk reagoval Milky.

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama