Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdyby Američané četli evropské pohádky a znali třeba tu o třech přáních, určitě by si ušetřili spoustu starostí. Věděli by totiž, že touha po „bezplatném“ plnění snů většinou přináší jen starosti a trable. Ale oni nečtou. A proto se také nevinná středoškolská kráska Angelika nakonec nechala zlákat nabídkou jedné tajuplné pirátské radiové stanice a zavolala na její linku do pořadu Otevřené dveře, kde se prý přání jako mávnutím proutku mění ve skutečnost. Dokonce i ta nejtajnější, týkající se zlomených srdíček a zjitřených citů. Přitom Angelika nechce zas tak moc. Snaží se jen upoutat pozornost pohledného Brada, do nějž se nedávno zakoukala a kterého se jí snaží odloudit její takzvaná kamarádka Staci. Jenže Otevřené dveře, které lze slyšet, jen když je měsíc v úplňku, nedělají rozdíly mezi velkými a malými tužbami. Stačí jim, když do nich někdo vstoupí. A pak se začnou dít velké věci. Jak Angelika, tak její spolužáci, kteří si z ní chtějí udělat dobrý den, to již brzy poznají. A možná nedostanou ani dost času litovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Horror o stupidní krávě, které ubližoval celý svět. A tak zavolala do rádia a vykřikla věštkyni své přání. Hodinu se nic nedělo a pak se její spolužáci, posedlí démonem, začali navzájem zabíjet..... Amatérské herecké výkony, katastrofické triky a vedle horroru to ani nestálo. ODPAD! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pozor! Tajemné orákulum na pirátské rozhlasové stanici vysílá na frekvenci 99,9 MHz, takže když obrátíte digitální radiobudík vzhůru nohama, zjistíte děsuplnou skutečnost, že... jste svědky nehorázné sračky. Více než polovina připomíná laciné porno bez souložení a středoškolské dění v duchu 90210 a až v poslední třetině, snad aby se neřeklo, si tvůrci poněkud amatérskými prostředky začnou hrát na horor. Byl jsem tak ze sledování Otevřených dvířek konsternován, že jsem měl i halucinace a mezi herci (čti náhodně vybranými kolemjdoucími) jsem párkrát zahlédl odporný prasečí ksicht Taylora Lautnera.. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

No, to jsem si zase jednou naběhl... Neskutečně hloupá a nudná kokotina, ve které se banda rádoby cool, bohatých a neskutečně drsných dětiček (hahaha) rozhodne vystrašit svou méně bohatou kamarádku, která zklamaná životem zavolala do pirátského rádia a přála si, aby se její život změnil... A takhle začalo hodinu a půl dlouhé utrpení, ve kterém se hodinu absolutně nic neděje... V poslední dvacetiminutovce se objeví nějací ti démoni, par zparchantělých dětiček pochcípá a hlavní hrdinka pozná, že její přání se sice vyplní, ale ne způsobem, jaký si ona představovala... Nebudu už na tuto sračku plýtvat slovy, pustím si Wishmastera a tuto zrůdnost se pokusím co nejdříve zapomenout... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak zas tak hrozné jak jsem čekal to nebylo. Nejvíce film ale trpí naprosto křečovitýma postavama, ne hercema kteří nemají zas tam moc co hrát ale postavy jsou naprosto debilní. Je tu samé klišé(frajírek, děvka, idiot a samozřejmě hlavní hrdinka coby ufňukaná odstrkovaná holka). Postavy jsou tupé a jejich neustálé kecání o tom že udělají vtip jsou děsné. Mrtvol tu je asi 7 a jsou tu u posledních 15 minut. Sem tam mi film připomínal Evil dead což je dobře ale celkově je to film na který si zítra nevzpomenu. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Priemerná teen jednohubka, značne padajúca na hereckých výkonoch, no so zaujímavým "urban legend" námetom. Zajtra už asi nebudem vedieť o čom to bolo, maximálne si spomeniem na pár pekných báb a záverečnú slušnú tretinu... 50%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na originální zápletku zde můžeme zapomenout rovnou, to mi došlo během chvíle. To jsem však ještě netušil, co si pro nás tvůrci tohoto filmu připravili za bídnou podívanou. Po úvodním masakru (mimo záběr kamer) jsme nuceni sledovat téměř 40. minut jakousi variaci ala epizoda z romantické telenovely. Znuděně jsem sledoval tu bandičku nesympatických borečků (rádoby sportovců) a dvojici kamarádek z nich jedna je bohatá běhna a druhá nesmělá panna, co má doma od přísných rodičů zaracha. Dámy a pánové jo to tedy bylo terno, že jsem několikrát přemýšlel, jestli to raději nevypnu a nepůjdu na pivko.    Filmů na podobné téma jsem viděl už tolik, že to ani nedokážu spočítat, ale na tenhle asi dlouho nezapomenu. Skoro po hodině dojde k vyřčení přání v návalu vzteku a zbytek času tedy nastane rádoby krvavá vybíjená rozmazlené a nadržené omladiny. Mnohdy mimo záběr kamery, jen s nepatrnými náznaky brutality a krve. Oranžový filtr ala temné síly, které se zmocní každého, na koho se vztahovalo přání. Buď přinutí danou osobu zabít tu druhou ve svém dosahu, nebo sám sebe.    Když se začal ztenčovat počet živých postav, špetku se zlepšila i do té doby nudná atmosféra, ale jen o minimum. Já se vlastně ani nedivím, že tenhle film dost často dávají na našich televizních stanicích a proč jsem se mu až do teď vyhýbal. Za celou dobu se mi líbila snad jen pasáž v garáži a s ohněm, no a pak představitelka hlavní hrdinky. Ta na rozdíl od těch dvou barbín vypadala alespoň přirozeně. I to je však žalostně málo.    Na vlnách hrůzy je podprůměrná záležitost, která nenabídne téměř žádnou kvalitní podívanou. Navíc si myslím, že to spousta lidí nedokouká ani do konce, protože během první hodiny se skoro nic zajímavého neděje a tak to raději vypnou. Minimum slušné atmosféry, krve, brutality – za to hromada nudy. 30% ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Byla jednou jedna opičí pracka a když se vo ní dočetli autoři tady toho,řekli si,že filmů není nikdy dost. No budiž. (není to poprvý,kdy je mi podsouváno,že neblbějšími tvory na světě,hned po mrtvejch měňavkách ,jsou američtí týnejdři,-a třeba to tak je,ale to pak dostávají všechny tyhle ,,horrory" s mladými a o mladých úplně jiný rozměr,-prima námět na diplomku,ne?) ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Taková typická teen vyvražďovačka na téma "věci, který si přeješ se splní, ale ne tak, jak ty chceš". Herci nic moc, není zde ani kdovíjaká atmosféra a vzájemné vyvražďování otravných adolescentů kdovíjak nenadchne. Býval by to mohl být alespoň průměr, protože téma samotné není tak docela k zahození, ale ono je to většinu času vážně docela nudné a navíc uslyšíte i dost pitomé dialogy. Zároveň jsem ale ještě schopná pochopit, že pro průměrného nezainteresovaného diváka to taková tragédie být nemusí (když nemá moc s čím srovnávat) a proto dávám aspoň tu dvouhvězdu. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Otevřené dveře (Open Door, The) otevírají bránu tajuplného pekla a posílají Na vlnách hrůzy démona, který posedne partu studentíků. Brutální jatka mohou začít, aby na jejím konci zbyla jediná přeživší oběť, která bude obviněna za vraždy svých kamarádů. 70% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Začátek člověka krásně navnadí, ale pak se to zvrhne v klasickou pubertální kravinu. Někdy se divím jak ty místní studenti se můžou vůbec něco naučit, když jenom chlastaj a fetujou. K tomu má pěkná Angelika děsnou mámu co se jí hrabe v poště i v mobilu. Ještě že je tu pirátská radio stanice a dívka se může upsat věštkyni, aby je všechny potrestal. Poslední půl hodina byla pěkná, ale film už to nijak nezachrání. Chudák Angelika.... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Když jsem si přečetl oficiální text, řekl jsem si „jo, proč ne, asi to bude něco jako „Čarodějky“.“ Tam těch přání bylo několik a všemi zúčastněnými to pěkně zacloumalo. Nicméně to byla asi nějaká prvotina a přitom tak pěkný popisek… ()

navorski 

všechny recenze uživatele

Jako půlhodinový díl Příběhů ze záhrobí by to bylo fajn. Ale natáhnout to na 90 minut je fakt šílenej nápad. ()

Gyorgy 

všechny recenze uživatele

Hurá, a ještě jednou ironické hurá českému trapnému překladu! Prvně jsem si myslel, že tam bude hlavním záporákem žralok požírající posádku puberťáku na jachtě.. No ale k filmu.. Nakonec to byla parta puberťáků chovající se hůř jak v remaku na Carrie, ale v domě. Ačkoli je to běčko jak hrom, u kterýho ty odpady prostě padnout musej, tak dávám za lítost dvě hvězdičky. Buď mám dobrou náladu nebo se na to prostě dobře koukalo, nic víc pod tím nehledejte. ()

Nikol10 odpad!

všechny recenze uživatele

Ač velice nerada něčemu dávám odpad,tak tohle je přesně ten typ filmu, pro který je určený. Větší nesmysl jsem dlouho neviděla a to mám horory ráda. Tohle není horor,tohle není nic, hloupé,tupé osoby tam hrají, nedoporučuji film vůbec nikomu,možná tak někomu,kdo v životě horor neviděl a je v pubertálním věku,ale nejspíš,ani ty neuspokojí. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda dlouhého úvodu, ale to je stará bolest. Jako spousta jiných začíná snímek být zajímavý až po ¾ hodině. (Kolikrát jsem to zde již psal?). Dostává spád, napětí a nechybí ani „záhadno“. Maskéři udělali masky slušně, ale zase je fakt, že jich tak moc nebylo. Jak jsem se první půlí filmu nudil, tak jsem se druhou bavil. Proto myslím, že 31% je dostatečné hodnocení. CI 11062010 8625/8554 -------Tak po čtyřech letech opravuji-- Celý film nuda, až nějak ke konci to chytne šťávu. Ale málo gore, bez efektů a dostatku pořádných masek. 20141101 8626/8854 ()

sharkamell 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustila ke spaní. Je to ovšem tak stupidní snímek, že jsem se na něj musela koukat celou hodinu a půl :D Ironie, která se občas stává. ()

HAUY odpad!

všechny recenze uživatele

Na vlnach hruzy --- Open Door, The ????? kdo to pisal ? akoze je to nejak na h.... keby som vedel nestracam cas stahovanim 30min ani pozeranim 94minut ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, nudné, primitívne! Hereckí protagonisti absolútne zlí, nesympatickí a na nervy lezúci. Ďalší zo série zbytočných kvázi hororov, kde sa 2/3 nič nedeje a zvyšok je kravina. ()

Reklama

Reklama