Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdyby Američané četli evropské pohádky a znali třeba tu o třech přáních, určitě by si ušetřili spoustu starostí. Věděli by totiž, že touha po „bezplatném“ plnění snů většinou přináší jen starosti a trable. Ale oni nečtou. A proto se také nevinná středoškolská kráska Angelika nakonec nechala zlákat nabídkou jedné tajuplné pirátské radiové stanice a zavolala na její linku do pořadu Otevřené dveře, kde se prý přání jako mávnutím proutku mění ve skutečnost. Dokonce i ta nejtajnější, týkající se zlomených srdíček a zjitřených citů. Přitom Angelika nechce zas tak moc. Snaží se jen upoutat pozornost pohledného Brada, do nějž se nedávno zakoukala a kterého se jí snaží odloudit její takzvaná kamarádka Staci. Jenže Otevřené dveře, které lze slyšet, jen když je měsíc v úplňku, nedělají rozdíly mezi velkými a malými tužbami. Stačí jim, když do nich někdo vstoupí. A pak se začnou dít velké věci. Jak Angelika, tak její spolužáci, kteří si z ní chtějí udělat dobrý den, to již brzy poznají. A možná nedostanou ani dost času litovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na originální zápletku zde můžeme zapomenout rovnou, to mi došlo během chvíle. To jsem však ještě netušil, co si pro nás tvůrci tohoto filmu připravili za bídnou podívanou. Po úvodním masakru (mimo záběr kamer) jsme nuceni sledovat téměř 40. minut jakousi variaci ala epizoda z romantické telenovely. Znuděně jsem sledoval tu bandičku nesympatických borečků (rádoby sportovců) a dvojici kamarádek z nich jedna je bohatá běhna a druhá nesmělá panna, co má doma od přísných rodičů zaracha. Dámy a pánové jo to tedy bylo terno, že jsem několikrát přemýšlel, jestli to raději nevypnu a nepůjdu na pivko.    Filmů na podobné téma jsem viděl už tolik, že to ani nedokážu spočítat, ale na tenhle asi dlouho nezapomenu. Skoro po hodině dojde k vyřčení přání v návalu vzteku a zbytek času tedy nastane rádoby krvavá vybíjená rozmazlené a nadržené omladiny. Mnohdy mimo záběr kamery, jen s nepatrnými náznaky brutality a krve. Oranžový filtr ala temné síly, které se zmocní každého, na koho se vztahovalo přání. Buď přinutí danou osobu zabít tu druhou ve svém dosahu, nebo sám sebe.    Když se začal ztenčovat počet živých postav, špetku se zlepšila i do té doby nudná atmosféra, ale jen o minimum. Já se vlastně ani nedivím, že tenhle film dost často dávají na našich televizních stanicích a proč jsem se mu až do teď vyhýbal. Za celou dobu se mi líbila snad jen pasáž v garáži a s ohněm, no a pak představitelka hlavní hrdinky. Ta na rozdíl od těch dvou barbín vypadala alespoň přirozeně. I to je však žalostně málo.    Na vlnách hrůzy je podprůměrná záležitost, která nenabídne téměř žádnou kvalitní podívanou. Navíc si myslím, že to spousta lidí nedokouká ani do konce, protože během první hodiny se skoro nic zajímavého neděje a tak to raději vypnou. Minimum slušné atmosféry, krve, brutality – za to hromada nudy. 30% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak zas tak hrozné jak jsem čekal to nebylo. Nejvíce film ale trpí naprosto křečovitýma postavama, ne hercema kteří nemají zas tam moc co hrát ale postavy jsou naprosto debilní. Je tu samé klišé(frajírek, děvka, idiot a samozřejmě hlavní hrdinka coby ufňukaná odstrkovaná holka). Postavy jsou tupé a jejich neustálé kecání o tom že udělají vtip jsou děsné. Mrtvol tu je asi 7 a jsou tu u posledních 15 minut. Sem tam mi film připomínal Evil dead což je dobře ale celkově je to film na který si zítra nevzpomenu. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Taková typická teen vyvražďovačka na téma "věci, který si přeješ se splní, ale ne tak, jak ty chceš". Herci nic moc, není zde ani kdovíjaká atmosféra a vzájemné vyvražďování otravných adolescentů kdovíjak nenadchne. Býval by to mohl být alespoň průměr, protože téma samotné není tak docela k zahození, ale ono je to většinu času vážně docela nudné a navíc uslyšíte i dost pitomé dialogy. Zároveň jsem ale ještě schopná pochopit, že pro průměrného nezainteresovaného diváka to taková tragédie být nemusí (když nemá moc s čím srovnávat) a proto dávám aspoň tu dvouhvězdu. ()

Nikol10 odpad!

všechny recenze uživatele

Ač velice nerada něčemu dávám odpad,tak tohle je přesně ten typ filmu, pro který je určený. Větší nesmysl jsem dlouho neviděla a to mám horory ráda. Tohle není horor,tohle není nic, hloupé,tupé osoby tam hrají, nedoporučuji film vůbec nikomu,možná tak někomu,kdo v životě horor neviděl a je v pubertálním věku,ale nejspíš,ani ty neuspokojí. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda dlouhého úvodu, ale to je stará bolest. Jako spousta jiných začíná snímek být zajímavý až po ¾ hodině. (Kolikrát jsem to zde již psal?). Dostává spád, napětí a nechybí ani „záhadno“. Maskéři udělali masky slušně, ale zase je fakt, že jich tak moc nebylo. Jak jsem se první půlí filmu nudil, tak jsem se druhou bavil. Proto myslím, že 31% je dostatečné hodnocení. CI 11062010 8625/8554 -------Tak po čtyřech letech opravuji-- Celý film nuda, až nějak ke konci to chytne šťávu. Ale málo gore, bez efektů a dostatku pořádných masek. 20141101 8626/8854 ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama