Reklama

Reklama

Otrlý kriminálník Gully Mercer naplánuje loupež, při níž chce se svou partou vniknout během silvestrovského večera do luxusního hotelu Grange, zajmout a uvěznit personál noční směny, zaujmout jeho místa, a pak v klidu vyloupit klenoty a penězi nabité bezpečnostní schránky v hotelovém sejfu. Zpočátku jde vše podle plánu, ten však nepočítal z nevyzpytatelným lidským faktorem, a to nejen pokud jde o nic netušící hotelové hosty. A tak v průběhu večera přibývá problémů, a navíc se zdá, že nejsou jediní, kdo má o klenoty v sejfu zájem. A čím víc komplikací se objevuje, tím napjatější jsou vztahy mezi čtveřicí lupičů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

burson 

všechny recenze uživatele

gabriel byrne a val kilmer sa objavia tak na 5 min.inac slabe.natocene trochu ako videoklip ale neviem ci sa mi to pacilo.asi nie.vela logickych chyb a ku postavam divak nema vobec ziadny vztah...bolo mi jedno ako skoncia.na druhu stranu to bol vyber na slepo a nic som od toho necakal.a nicoho som sa ani nedockal. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Totální slátanina. Ale na druhou stranu co čekat od kanaďanů, kteří podle mě točí všeobecně nejhorší filmy na světě. Samozřejmě se najdou i vyjímky (teď z hlavy mě napadá nedávno vyděné výborné Interstate 60), to však rozhodně není tento případ. Nevím, proč Kilmer a Gabriel Byrne propůjčili své tváře takovéto hanebnosti. Byrna může alespoň těšit fakt, že jeho jméno není uvedeno v titulcích. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama