Reklama

Reklama

Recenze (5)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Alien workshop je moje absolutně nejnejnej oblíbenější SK8 Company a Rob Dyrdek je jeden z hlavních jezdců téhle skejtový stáje. Od dubna 2012 také její vlastník, a dá se říci zachránce této legendární sk8boardingové firmy. Rob je hlavně profesionální cvok, kterej do TV patří a na poměry americké zábavy, je tohle perfektní humor. Rob má plnou hlavu šílenejch nápadů, a většinou je dotáhne až do konce. Nicméně např. výstavba veřejného sk8 parku v L.A., už je jeden z těch nápadů, který sice postrádá šílenost, za to ovšem nepostrádá srdce a Robovo oddanost pro skateboarding. Výborné také jako skvělý pohled na L.A. současnosti. I LOVE SK8BOARDING ! ()

Cryptkeeper 

všechny recenze uživatele

Pochop Dyrdeka a pochopis FF...skoda tech,kteri nevidi jeho cile a skvele charisma. Chtelo by to znat mozna trochu historie,jenz se teto vetsine lidi,hodnotici toto jako ODPAD,nejspis nedostala... Rob Dyrdek vi co dela a FF jsou toho jasnym prikladem.. ()

MartinKoho. 

všechny recenze uživatele

Tady nejmka asi moc nepochopila o co de. Nevadí, vy totiž takovou chybu neuděláte! Tenhle super oddychovej MTV seriál o skaterovi Robovi Dyrdegovi je vlastně taková reality show, která je zaměřená zejména na život co se odehrává v jeho Fantasy "kanceláři" kde si Rob dělá opravdu co si zamane. Kromě toho že Rob je velké bohaté dítě co plní sny sobě i ostatním, tak je i vynikající byznys man a rekordman se kterým se nudit určitě nebudete. Pochopím, že né každému tento druh humoru nemusí sedět, ale pokud jste snílci, rádi se odvážete, nebo dokonce stejně jako já milujete skateboarding, tak se na téhle sérii určitě na nějakou dobu seknete. Určitě 5 hvězd a dal bych i víc kdyby to šlo :) ()

Reklama

Reklama