Reklama

Reklama

The Haunting of Sorority Row

  • Slovensko Smrtiaci sľub (více)

Samantha Willows (Leighton Meester) je prváčkou na univerzite a snaží sa dostať do dievčenského spolku. Zisťuje však, že tento spolok prenasleduje duch mŕtvej členky, ktorý sa chce pomstiť. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Nie velmi originalny snimok...takychto filmov som videl uz celkom dost:) Ale nebolo to az take zle aj ked miestami dost predvidatelne ako som uz spomenul. Herci a herecky na kanadsky video film celkom slusni a na jedno pozretie v uprsany stredajsi vecer docela vhodne. Jedna vec ma vsak dost zarazala a to ta ze preco boli v sesterstve iba 3 clenky ked do toho domu by sa zmestilo niekolko dost pocetnych rodin....asi neboli penaze na zaplatenie dalsich "sestier":) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Sice žádný převratný horor to není, ale moje srdíčko poskočilo štěstím, že se můžu po dlouhé době zase podívat na něco klasického. Po všech těch pokusech a experimentech, už se mi hnusí koukat na nové horory. Čtveřice dívek z univerzitního spolku nabírají nové členky, které musí projít zkouškou. Po nehodě první a smrti druhé začínají vyplouvat na povrch staré hříchy. 75% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Béčkový až céčkový horor, jenž mě ale neurazil ani nenudil, takže se na to dalo hodinu a půl dívat a občas se trošku bát. Scénář je však totálně provařený a podobnou zápletku jsme všichni něsčetněkrát viděli. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama