Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sheilah Graham (Deborah Kerr) odplouvá z Anglie do USA, kde se setkává s vydavatelem novin Johnem Wheelerem (Philip Ober) a vypráví mu o svém šlechtickém původu a mnoha konexích. Ten ji najme, aby pro něj psala sloupky a když její neomalenost a drby zvýší její popularitu, nabídne Sheilah také vlastní rozhlasový pořad. Na večírku v domě humoristy Boba Cartera (Eddie Albert), svého přítele, se seznámí s uznávaným spisovatelem F. Scottem Fitzgeraldem (Gregory Peck). Okamžitě mezi nimi vznikne vzájemná přitažlivost, ovšem tento vztah není bez problémů. Scott už dlouho nenapsal žádný román a žíví se psaním scénářů pro Hollywood. Když je odtamtud vyhozen, začne mít problémy s pitím. (HTB)

(více)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

Malý výsek zo života spisovateľa F.Scotta Fitzgeralda sa venuje predovšetkým vzťahu s bulvárnou novinárkou. Film plynie štandardne, nevybočuje zo zaužívaných schém. Herecky je na úrovni, problémom je zbytočne dlhá stopáž. Druhá recenzia. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Mierne nadpriemerný životný príbeh F.Scotta Fitzgeralda a jeho vzťahu s hollywoodskou bulvárnou novinárkou. Hlavným plusom sú herecké hviezdy Peck a Kerrová, ktoré dodávajú obyčajnému príbehu punc kvality. Aj keď opilca som Peckovi veľmi neveril, určite sa to dalo zahrať oveľa lepšie. 70% ()

Reklama

Reklama