Reklama

Reklama

Jackass: Gumball Rally

(TV film)
  • USA Jackass: Gumball 3000 Rally Special
všechny plakáty

Obsahy(1)

Gumball 3000 - neboli šílený závod napříč Evropou. Gumball je neoficiální mezinárodní silniční rally, která se koná na veřejných komunikacích po celém světě každý rok. Organizátoři zdůrazňují, že je to výlet za dobrodružstvím a ne vážný závod. Pusťte si speciální díl Jackass, protože kromě nebezpečných kousků uvidíte i krásná stylová auta. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příjemná projížďka namistrovaných Američanů napříč Evropou. Kdo je zarytý fanoušek Jackass, ten se může cítit mírně zklamán, neboť chlapci pojali tuhle jízdu, na jejich poměry, poměrně seriózně. Nevím, čím to bylo. Asi nedostatkem (řidič Knoxville), či přebytkem spánku (Pontius & Sleep-O). Nějaké to blbnutí je snad pouze v Litvě. Jináč je to poměrně slabota. Nicméně, poměrně zajímavá slabota. Mám pro podobná automobilová cestování docela slabost. Slabší 3 *. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád to jezdí v nějakých nákupních košících, šlehá se to po zadcích bůh ví čím a padá to do vody, které plave bůh ví co. Humus. ()

Zikus 

všechny recenze uživatele

Nudil jsem se. Holt to není klasickej Jackassovskej typ filmu, takže nečekejte šílenosti jako v ostatních dílech. ()

toomm 

všechny recenze uživatele

Asi to nejslabší co jsem od party Jackass viděl. Jde vlastně jen o jakýsi záznam cesty skrze Evropu při závodě Gumball 3000, o který vlastně ani nejde, protože se ho Knoxville a spol. plnohodnotně nezúčastnili. Pobaví ale řádění Pontiuse s americkou vlajkou a jeho americkými tangami na území Litvy, jejich otravování věčně spícího Steve-Oa (trefně nazvaného Sleep-O :-)) a kopanec od litevského chlapce přímo do Tremaineových koulí. 60% ()

Reklama

Reklama