Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lina je vytrvalá, bystrá roztleskávačka z východního Los Angeles, kde na tamní střední škole excelovala v roztleskávání. Byla nejoblíbenější, nejuctívanější a nejhezčí dívkou na škole. Zároveň byla kapitánkou roztleskávaček. Její matka Isabel se vdala za velmi bohatého muže a ona se s nimi musí odstěhovat do nového místa, kde přestupuje z obyčejné státní školy do luxusní školy v západním Los Angeles. Ocitá se náhle v úplně jiném prostředí, než na jaké byla zvyklá. Je na nule, nikdo ji nezná ani neuctívá a ještě navíc musí čelit i Avery - snobské a přehnaně soutěživé hvězdě, kapitánce roztleskávaček. Aby se kvalifikovala do týmu a stala se znovu populární i zde, musí pomoci i její nová nevlastní sestra Skylar a její bývalé kolegyně a kamarádky z roztleskávačského týmu z východního Los Angeles. Při snaze dostat se zpět na vrchol objeví nového člena rodiny - Skylar. Vznikne mezi nimi pouto jako mezi pravými sestrami a také kamarádkami. Dokáže se nakonec Lina dostat do týmu a tím i zpět na vrchol nebo upadne v zapomnění a vzdá svůj boj s panovačnou a sobeckou Avery? (TV Nova)

(více)

Recenze (28)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

V rámci psychické rekonvalescence po traumatické události jsem se tak nějak neplánovaně rozhodl využít televizního programu a kouknout na tuto ptákovinu. A vlastně ani nevím, komu přesně byla určena? Pubertálním holkám, jímž se zavděčí téma roztleskávání, nebo chlapcům, jež naopak potěší hromada dokonalých ženských křivek? Mně osobně se tedy spíš zavděčilo to druhé, byť si stále myslím, že kromě hromady všestranně „dokonalých“ rozmazlených lidí, kteří nemusí nic řešit a tedy se zabavují leda povrchními, osobními dramaty, v podstatě film nic dalšího nenabídl. Očekával jsem, že mě třeba na konci výsledek celého snažení o zábavu něčím překvapí, ale marně. Na hezké multi-kulti spoře oděné holky se dobře koukalo, ale příběh mi nezpůsobil žádný příjemný, intelektuální stimul. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

No už to je celkem ohrané téma, když je to pořád jedno a to samé (i přes ty drobné změny). Ale nemůžu si pomoct a pořád mě to baví. Ikdyž je pravda, že tenhle díl by si zasloužil i nižší hodnocení. To by zde však nesměla hrát Christina Milian a ze závěrečné pasáže by museli ubrat někeré z gymnastických scén. Takže pak by to byl obyčejný průměr. Do té doby: Bring it on! :-) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 2/10 Hudba 4/10 Prostředí 3/10/// +tanec a hudba jde s dobou, takže řekněme že je to moderní -Christina Milian ač ji mám rád by se ve svém věku měla zajímat o jiné role, navíc to povrchní chování téměř všech postav je až nesnesitelné, ostatně přestávám rozumět tomu proč tyhle filmy vznikají, když ani tanci tam není věnováno tolik kolik by bylo potřeba/// Sice nejnovější, ale vidět popáté ten stejný děj bez sebemenších inovací už opravdu nenadchne. Film je stále zaměřen na stejné věkové publikum, jen já jsem o 10 let starší oproti době kdy vznikl první díl. Pokud jste ještě neviděli předešlé díly a nebo dokonce patříte do správné věkové kategorie, bude to asi pro vás čtyřhvězdičkový film, pro ostatní hodně podprůměrné s dovětkem všeho moc škodí./// Celkem 27%/// ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Neboť si nepamatuji jména odliším postavy dle barvy pleti :-), Začínáme s kubánkou a jejími přáteli (mexičanka, černoška) v LA east, kde navštěvují školu opatřenou detektory kovu a smíšeným žactvem z nižších kruhů. Tomu odpovídají i autentické vyjadřovací schopnosti. Mexičanka zde má svého kluka (provází ji celým filmem). Asi nejdůležitější informací je to, že všichni jsou členy "božského" roztleskávacího týmu. Spíš jde o tancování na různé pokrokové hopsavé písně. Matka naší kubánské vůdkyně má bílého bohatého přítele, s nímž se přestěhují obě do nového sídla v lepší čtvrti. Zde získá kubánka bílou sestru (matka mrtvá, bývalá roztleskávačka = talent) v přibližně stejném věku a začne zde i chodit do školy. Ve škole je již početné zastoupení bělochů. Nachází se zde i tým roztleskávaček pod vedením jedné bělošky, která nemá sestry moc v lásce. Na druhé straně stojí číňanka, sestra a pár dalších beznadějných případů s vlastním týmem. Naše kubánka se rozhodne tento tým povznést a vyhrát s ním soutěž, na pomoc přizve své přátele z předchozí školy. Postupně zaučuje svou setru a číňanku v tanci a společenském chování. Vodí ji mezi spontánní bývalé přátele na večírky. Tým postupně zkvalitňuje svůj tanec. Kubánka začne chodit s bratrem své sokyně v roztleskávání. Ta upozorní na to, že přítelkyně kubánky nemají na škole, co dělat a ty sou následně vyhoštěny. Tým se rozpadá. Kubánka vezme sestru a číňanku do svého starého školního týmu. Sním jdou i na soutěž, kde zvítězí. To by byl obsah. V tomhle filmu jde jen o to nanést make-up, zaskotačit si a získat kluky. Skotačení probýhá neustále za zvuků taneční hudby (předpokladám to, když na ní tancují, osobně sem nikdy netestoval). Zajímavostí může být originální anglická mluva. Tenhle film si na nic nehraje, takže ho nelze za nic kritizovat. Pokud rádi hopsáte nebo se koukáte na kroutící se dívky asi budete unešeni, ostatním bych to moc nedoporučoval. Já jsem to koukal paralelně ještě s jedním filmem (15-20 minutové střídání), takže mě to ani moc nenudilo, ale v kuse bych to asi nezkouk. Délka je 98 minut. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mi bylo líto nevlastního fotra hlavní hrdinky, která mu nakvartýrovala do luxusní super vily další dvě hubatý čubky z východního L.A. Celý film je klasická píčovina o roztleskávání, který je v Americe asi nejdůležitější aspekt střední školy. Stejnak mě to ale bavilo, i když předchozí dil Bravo Girls (netušil jsem že je to gigasérie s pěti díly) měl alespoň cameo Rihanny a tady žádná celebrita není. Navíc to finále bylo tedy těžce odfláklý. Úspěch u dvanáctiletejch holek je ale zaručen. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama