Reklama

Reklama

Zločin se může dotknout každého z nás. Pachatele i jejich oběti uvádí Roman Svoboda. (oficiální text distributora)

Recenze (44)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Cesta od nechvalně proslulé Federální kriminální ústředny (která před rokem 1989 tak nezištně pátrala, radila a informovala) k reality show vykazuje všechny klasické znaky bulvarizace veřejnoprávního média... Nástupnický pořad Na stopě mediálně manipuluje - zřejmě už je opět dobré měnit divákův rastr pohledu na skutečnost a vyvolávat v něm strach a obavy. Všude okolo přece číhá vrah, zloděj, nebezpečí... A rozhodně je nejlepší odhalit ho z bezpečí od televizní obrazovky po telefonu... ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Pááátra se, pááátra se, pááátra se ...... může být tohle zábavné ?!? Přesně tak ! Nemůže ! Ano, možná teď namítáte, že tenhle typ pořadu nemá pobavit, ale pomáhat. Souhlasím s vámi. Takže za tu pomoc dvě hvězdičky. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Urobiť z pátrania po zločincoch televíznu show je vskutku zaujímavý nápad. Lenže lacne strhujúci štýl, akým to prezentujú ľudia z ostravského štúdia ČTV, pochováva celý potenciál tohto projektu. Moderátor Roman Svoboda tam poskakuje ako poplašený zajac. Ešte aj tí ukoktaní policajní orgáni, ktorých si tam pozívajú, sú mi sympatickejší ako tento slizký truľo. Šašo počmáraný a fízli. A.C.A.B. Odpad! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad, plný kriminálních případů. A jen dobře, když pomůže odhalit nějakého parchanta. / Viděné epizody cca *12.dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad, který je dostatečně srozumitelný, úderný a dynamický. Věci zbytečně nezkresluje a nesnaží se být ani za každou cenu efektní. Moderátor Roman Svoboda si vede suverénně. A pokud se prostřednictvím tohoto pořadu podaří občas dopadnout nějakého toho neřáda, tak je pak účel splněn dokonale. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

tohohle pořadu jsem se hrozně bál když jsem byl malej...hlavne když tam mluvily o vrazích atd...noční můra pro mě ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Není zrovna náplní mého volného času hledat úchyláky a jiné zločince. Proto se tomuto pořadu docela vyhýbám, ale párkrát jsem ho viděl a pokud ho vezmu z čistě z hlediska zpracování, tak víc, jak na 2 hvězdičky jít nemůžu. Přestě v těchle pořadech by se nám hodil Americký šmrnc udělat z každé kokotiny úplnou akčňárnu. Dobře to natočit, vysvětlit. Prostě udělat to nějak chytlavěji a poutavěji. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to více takových pořadů. Jen ať každý vidí všechny ty „čorkaře“, úchyláky, násilníky a vrahy a pomůže je policii dopadnout. Na internetu jsou většinou „chráněným zbožím“ a jejich ksichty rozmazány – nechápu proč. Myšlenka tvůrců je dobrá, takže za mě palec nahoru. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Tento pořad mám velmi ráda, je velice praktický a poučný. Radí nám "normálním lidem", nabádá k obezřetnosti a ukazuje situace, které se mohou stát. Navíc má velkou tradici, je to již 16. sezóna. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Roman Svoboda moderuje už odnepaměti pořad "Na stopě", který se zabývá dosud nevyřešenou kriminalitou spáchanou na našem území. Tento počin našeho prvního programu se mi jeví jako velmi zajímavý a užitečný a taky mám rád to mystično, které provází snad každý díl. I když rozhodně nejsem jeho pravidelným divákem a hrané scény vážných situací působí leckdy dost nevhodně nebo komicky, tak si myslím, že tento pořad do veřejnoprávní televize rozhodně patří. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Nevim, kdo se na tohle ještě v době internetu dívá, ale pořád je to pořad přínosný. Pokud to někdy pomůže něco vyšetřit, tak jedině dobře... ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mne tak nízké hodnocení. Pro mne rozhodně zábavnější, napínavější i poučnější než leckterý krimiseriál. 80% Ale průměrný televizní divák již zřejmě ztratil smysl pro autenticitu. ()

Reklama

Reklama