Reklama

Reklama

Deset důvodů, proč tě nenávidím

(seriál)
  • USA 10 Things I Hate About You
USA, 2009, 20x22 min

Obsahy(1)

Seriál byl natočen podle námětu stejnojmenného filmu z roku 1999. Dvě povahově naprosto odlišné sestry zažívají milostné eskapády na střední škole. Mladší, naivní a krásná Bianca touží být populární, proto se začne kamarádit s Chastity, nejoblíbenější dívkou ze školy, která je také vedoucí roztleskávaček, mezi něž by se Bianca také chtěla dostat. Chastity Biancu ale jenom využívá, dělá si z ní otroka a místo slíbeného místa roztleskávaček se Bianca stává maskotem. Bianca se ale jen tak nevzdá...
Starší sestra Kat je tvrdohlavá a arogantní. Lidé na škole z ní mají strach, proto nemá žádné přátele, což jí očividně nevadí. Jediné, co jí zajímá, je zachránit svět a být ve všem nejlepší. Dívky mají otce, gynekologa, který si neumí představit, že by jedna z nich měla kluka. Dcerám dá podmínku… když nebude starší dcera Kat randit (ta se ovšem o nějaké to randění vůbec nezajímá), nemůže randit ani Bianca. To Biancu samozřejmě naštve, protože není jakákoliv šance, že by se Kat začala zajímat o kluky. Na každého ale jednou dojde… (ČSFD)

(více)

Recenze (37)

eLeR 

všechny recenze uživatele

ABLABLABLA má úplnú pravdu, seriál pre násťročné pubertiačky. Nemohla som ju v tom nechať samú, tak tri hviezdy odo mňa. Pre Ethana, za charizmatického Patricka a neskutočný sexy hlas. Pre Suzy za pani riaditeľku, ktorá dávala riadne hlášky. No a poslednú Chrisovi za jednoduchého Joeyho, ktorý bol tak mimo až ma bavil. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Obyčejně se mi líbí málokdo. Ale hlavní hrdina je vnuk Gregoryho Pecka. TOHO Gregoryho Pecka, kterého nadevše zbožňuju ve scéně tiskové konference z Roman Holiday. A na jeho reinkarnaci bych zírala i v reklamě na prací prášek, sorry guys. http://www.imdb.com/name/nm0669656/ A ten h.l.a.s. !!! ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Carter Covington | Hudba: Richard Gibbs | Produkcia: Shawn Wilt | Distribúcia: ABC Family | Bežná rutina. Ale Lindsey Shaw má fakt silný charakter, a Ethan Peck má úžasne diabolský hlas. Tie 2* sú za nich ;) ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Dámy a Pánové vítejte prosím v dívčím seriálovém Jurském parku, kde (který) přežijí jen ti nejsilnější. Herecky odpadová záležitost, jež držící na svých bedrech pouze Ethan Peck. 10 Things I hate about you je neskutečnou seriálovou volovinou, kterou přes to všechno stejně žeru. Zvrhlé, zvrhlé opravdu zvrhlé :o) ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nuda je svině. Věděla jsem, že to bude nanejvýš hloupé, ale především kvůli původnímu filmu jsem se tomu rozhodla dát šanci a kupodivu jsem se i bavila. Takže guilty pleasure jako vyšitá, s hlubokým hlasem mladého Pecka a popkulturními narážkami milé Kate. ()

Dharter odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud Lindsey Shaw je bad girl, tak já jsem Vznešený Vůdce Árjamehr Ing.; Ph.D., a ona je mojí princeznou. No zkrátka, neakceptovatelné, tenhle brak. V tomto primitivním seriálu jsou všechny postavy ztvárněné jinými herci, nežli ve filmu. Jenom otec sester zůstal stejný. Nevidím žádný smysl pro existenci této prosazované primitivity. Neguju tento jurský park, ze kterého jsem naštěstí úspěšně utekl! ❌ ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Tolik otravných, respektive vyloženě protivných postav najednou se jen tak nevidí. Za zmínku stojí jen Patrick Verona, kterého hraje Ethan Peck (slavné příjmení není náhoda), ten se po celý seriál nechová jeko dementní tučňák po lobotomii. Ženské postavy jedna hrůza za druhou, i ta nejnormálnější, Kat se občas chová jako kráva. Její sestra Bianca, to je ale vyloženě tuplovaná piča. Mužské postavy jsou zase jako z nějakého Muzikálu pro střední, nicméně opět, pokud je někdo celkem normální (Cameron), polovinu svého času se v seriálu chová jako debil. A ten model, Joey, to bylo jako schválně?! Ten seriál má dost vážných chvil, které mají převahu nad, ehm, komediální vložkou, tak proč tam sakra dají postavu, co se chová jeko někdo ze Simpsonů?! Jinak se na to dalo celkem dívat, jak zmiňuju výše, kvůli vnukovi Gregoryho Pecka, který má určité charisma. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Ano, je to hlupe, je to ploche... je to sranda. A fakt zaujimavy hlas Pecka, i ked sa mi k tvari nak nehodil... este ze je malomluvny. :D ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

když to nebudu srovnávat s filmem, který je podle mě jedním z nejlepších ve svém "oboru", tak je tenhle seriál težký průměr - průměrní herci (u kterých teda oceňuju to, že jsou ve většině případů (skoro) stejně staří jako jejich hrdinové), průměrné prostředí, průmérné "kopírování" filmových motivů .. Nevím, koho napadlo udělat z tohoto seriál, nápad to není vůbec špatný, ale myslím, že se dal využít daleko líp .. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ano, je to seriál pro náctileté vřískající puberťačky. Ano, normální člověk by tomu dal asi maximálně 2*. A ano, i přestože tomu dávám 4*, stále si troufám říct, že jsem vcelku normální člověk. Samozřejmě člověk tu nemůže očekávat bůhvíjaké herecké výkony nebo nějaký hlubší význam. Původně jsem si myslela, že to bude pěkně trapné, jelikož, jak můžou natočit seriál na tak skvělý film s Heathem Ledgerem a myslet si, že to někoho víc zaujme. Ale ty blbé vtipy, narážky, sarkasmus (zvláště ta která pocházela od Kat), blbé roztleskávačky, ještě blbější studenti té střední školy Padua cosi. A na mém hodnocení, přiznejme si to, má určitý vliv i neuvěřitelně sexy hlas a i vzhled jistého Ethana Pecka ;) No dobře možná, že duší jsem ještě trochu puberťačka. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Škoda, že byl seriál tak brzy zrušen. Velmi pohodový seriál se sympatickými Lindsey Shaw a Ethanem Peckem. Dokonce se mi líbil více než film ;) ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

2 a pol *. oddychovka. Purely for fun. Co ma zaujalo je hlas toho.. "bad boya". Velmi krasny. Muzny. A celkom stylove outfity Kate. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Velice zábavné guilty pleasure. Jenže zírat beztrestně na Ethana Pecka (a ano, ten hlas je prostě nepopsatelně úžasný) bohužel jen 20 dílech je prostě balzám na duši. Nebudu se bavit o tom, o kolik je film lepší, jak jsou herci prkenní a nějaké kvalitě, protože to je mi úplně ukradené. Prostě je tam Ethan Peck. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Klasický seriál pro amerického teenagera. Nebo snad seriál o klasických teenagerech v USA? Mno nevím, na mě to zatíám působí jako kopa klišé, které je ale snesitelné - jednak kvůli své délce (1 díl má 26 minut) a druhak díky pěkným tvářičkám obou hlavních hereček a sester zároveň. Ostatní představitelé nejsou už tak zajímaví a pokud jo, tak jen tím negativním (když nepočítám mameluka co balí mladší z holek). Chastity je napřesdržku už tím, jak vypadá a když se začne nějak chovat, máte chuť jí poslat nejmíň do Timbuktoo. Jakýs takýs děj to má, takže tam bych chybu neviděl. Spíš v tom, že patnáctiletou holku hraje holka co je jasně přes dvacet a že dialogy a chování postav jsou občas tak toporné a do dobrého vkusu bijící, že ani nechápu, proč dávám tři hvězdy. Ale třeba se to po třech epizodách, co jsem do teď skousnul, změní. *Po dokoukání seriálu snižuji na čisté, lepší dvě hvězdy. ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, proč z jednoho z mých nejoblínenějších filmů udělali takovou sračku. Obsazení herců že je skvělé? Já nevidím ani jednoho kvalitního herce. Lindsey Shaw mnohonásobně převyšuje ostatní, ale že by byla dobrá, tak to se říct nedá. Ono to taky není žádné umění převýšit ostatní, když někteří z nich působí na Disney channelu. Vůbec nejhorší je, že seriál nepřináší nic nového a jen tupě kopíruje film. Po pěti díléch můžu s klidem prohlásit, že dál už se dívat nebudu. ()

Jolinar 

všechny recenze uživatele

3 hvězdičky za zážitek, nikoli jako hodnocení kvality, tzn. je to stupidní, ale baví mě to :) Lindsey Shaw je hodně zajímavá a Ethan Peck vážně kus s úžasnym hlasem. ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Průměrná teen komedie byla převtělena do seriálové podoby. Naštěstí s více charismatickými herci a třebaže je šíleně strojený a herci občas přehrávají. ()

Reklama

Reklama