Reklama

Reklama

Polojasno

  • USA Partly Cloudy
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2009, 6 min

Každý ví, že děti nosí čápi, ale odkud je berou? Odpověď se nachází ve stratosféře, kde oblační lidé tvoří děti z mraků a oživují je. Gus, osamělý a nestálý šedý oblak, je mistrem ve vytváření „nebezpečných“ dětí. Malí krokodýli, ježury, beránci a další – Gusova milovaná stvoření jsou umělecká díla, ale jeho věrný doručovací čáp Peck si s nimi užije své. Gusova stvoření jsou stále „problémovější“ a Peckova práce je tak stále těžší a těžší. Jak si jen dokáže poradit současně se svým nebezpečným nákladem i se vznětlivou náladou svého přítele? (HBO Europe)

(více)

Recenze (297)

T2 

všechny recenze uživatele

BOMBA! Kam na tie nápady tvorcovia od Pixaru chodia, z mnoho krát omieľanej témy o bocianoch nosiacich deti(prípadne aj zvieratká) dokážu spraviť perfektnú humornú pikošku, kde dokážu z minima vyťažiť možné maximum a človek sa len čuduje ako rýchlo dostane zápal hrdla za tak krátky čas, veru pri niektorých scénkach som sa nedokázal dosmiať. /100%/(jeden z najlepších short filmov čo som videl) Tento short film sa dá vidieť v kinách pred filmom Hore. Pravdepodobne výjde aj ako doplnok(bonus) na DVD s filmom Hore. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Krásná animace, hezká myšlenka a skvělé provedení. Pixar dokáže do svých 6 minut vždycky navrtat tolik chytrosti a krásy. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Výtečný kraťas, který však ve své roli předfilmu naprosto selhává. Je totiž výrazně lepší svého celovečerního brášky. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No jak je u Pixaru zvykem, tak tu mame fajn animaci a originalni napad. Ale krome toho je to cely takovy desne ruzovy a priteplaly, nicmene pobavit to dokaze. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tohle je můj úplně nejoblíbenší kraťas od Pixara. Opravdu geniální nápad s mráčky, které vyrabí miminka a štěňátka. Do toho se objeví smutný mrak, který vyrábí ježky, žraloky a aligátory. Naštěstí má ale věrného čápa, který udělá vše proto, aby mládě doručil..dojemné, krásné, úžasné. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Skutečně vydařený kraťas, de se skvělá animace míchá s dobrým nápadem a pěkným zakončení. Kdyby byly takové úplně všechny pixarské kraťasy... ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Roztomilé, emocionálně syté a zábavné jako staré pixarovky, které ještě netlačily na pilu a nesnažily se být ničím víc než dokonale animovanou zábavou pro celou rodinu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pri podobných kraťasoch človek naozaj nevie, či sa má smiať, či plakať, oboje by bolo k podobným situáciám a nápadom vhodné. Aspoň sa vlastne človek dozvie to, čo je príčinou toho, že občas prší. :) 90%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Další výborný krátký film od PIXARU, tentokrát o sympatickém obláčku, o čápovi a malých roztomilých tvorečcích. Smálo se (zase) celé kino. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tento krátký film se promítal před Up (moje vůbec nejoblíbenější Pixarovka!) a tenhle kousek je úplně stejně geniálně srdcervoucí. ()

Reklama

Reklama