Reklama

Reklama

Polojasno

  • USA Partly Cloudy
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2009, 6 min

Každý ví, že děti nosí čápi, ale odkud je berou? Odpověď se nachází ve stratosféře, kde oblační lidé tvoří děti z mraků a oživují je. Gus, osamělý a nestálý šedý oblak, je mistrem ve vytváření „nebezpečných“ dětí. Malí krokodýli, ježury, beránci a další – Gusova milovaná stvoření jsou umělecká díla, ale jeho věrný doručovací čáp Peck si s nimi užije své. Gusova stvoření jsou stále „problémovější“ a Peckova práce je tak stále těžší a těžší. Jak si jen dokáže poradit současně se svým nebezpečným nákladem i se vznětlivou náladou svého přítele? (HBO Europe)

(více)

Recenze (297)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jop jop. Tímhle začal dokonalý film UP, super nápad o tom jak to vlastně na tom světě chodí. Až se mě jednou budou moje děti ptát, jak se dělají děti, tak jim pustím tenhle animák a už to bude všecko jasný :o). Aspoň teda doufám :o) A jestli nebude, tak mu to pustím ještě jedou :o). Pixaři jsou prostě nadupaný jako vždy. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Úžasné!! Není co víc dodat, ten našedlej mráček byl milejší než všechny ostatní bílé dohromady. A čáp, který mu udělá tu největší radost jakou mu může udělat je prostě k sežrání...viz ten malej krokodýlek (pro mě nejhezčí mrně z minifilmku). Bez váhání dávám padesát hvězd z pěti..takhle jsem se řehtal naposled u Kouzelníka Presta :)) ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Uz nikdy vice takovyhle vtipy, zmateni skunkem pripraveni na Podmorske dobrodruzstvi 3D a oni tam hodej toto, asi tri minuty sme se hadali, ze sem vsechny zavedl do blbyho salu na jinej film, dalsi dve minuty jsem zjistoval informace od nevrleho okoli, jestli jsme spravne na tech rybickach a chaluhach. Nakonec to bylo mozna lepsi nez ty tancujici tuleni. [6.5/10 leden 2010] ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Usměvavé mráčky si v pohodě modelují a následně oživují děti, štěňátka i koťátka a jejich osobní doručovací čápi je pak snášejí na zem šťastným rodičům. Mezi samými bílými oblaky se také vyskytuje šedý mrak Gus, pro kterého jsou roztomilá mláďata nudná a radši vytváří kousavé aligátorky, trkající beránky či píchající ježečky. Gusův přidělený čáp Peck sice po každém dalším doručení zásilky stále více připomíná mix opelichané slepice a Rockyho, ale s novými ochrannými pomůckami bude svou práci jistě rád vykonávat dál. ()

duddek 

všechny recenze uživatele

Takový idylický začátek... a neveselý konec. *spoiler* Ošklivé káčátko v mračím provedení do dokonalosti nevyroste. Jenom, vědomo si vlastních vad (které máme každý), přijde na to, jak důležité a krásné je mít při sobě někoho věrného, jehož vztah k nám nezáleží na našich tvůrčích nezdarech, špatných náladách apod. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • V některých kinech promítáno před Up (2009). (HellFire)

Reklama

Reklama