Reklama

Reklama

Láska malovaná

(TV film)
Krátkometrážní / Muzikál
Československo, 1974, 30 min

Obsahy(1)

Malý filmový muzikál o dívce, která si přeje vše, co vidí.
Jsou prý ženy, které si přejí vše, co vidí. Přesně tak se projevuje i ženská postava v malém muzikálu "Láska malovaná" natočeném v roce 1974 režisérem Zdeňkem Sirovým. Účinkují Petra Černocká, Jiří Hrzán a Waldemar Matuška. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Taková srandička s krásnou Petrou Černockou, rozdováděným Jiřím Hrzánem, uhrančivým Waldemarem Matuškou a super hudbou Miloslava Ducháče. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zcela cynická vyprávěnka s příliš přepáleným a dlouhým začátkem (akorát Hrzán si asi užíval té spousty polibků od Černocké), která mě bavila, dokud to mělo nádech parafráze pohádky o rybáři a zlaté rybce. Pak se to překlopilo v zobrazení myšlenky - pravdivé, o to nic -, že ženy sice touží po milých a galantních mužích, které jim splní každé přání, ale nakonec jdou za těmi největšími sígry a sobci. Písničky také nic moc, taková popíková a zapomenutelná klasika 70. let, jaká se řinula z rádia co chvíli. I ten Matuška hraje na půl plynu, nakolik zde asi vyčnívá nejvíc. Nejlepší je nakonec scéna s pokusem se zastřelit ("ale prosim tě, nad bílým medvědem?" - "nezapomeňte, že je po desáté hodině a občané nechtějí být rušeni rámusem"). ()

roswelll 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil, proč ve filmech někdy nahrazují hlasy herců, zpěváků jinými hlasy. Ale v tomto krátkém muzikálu o třech lidech to zase tak nevadilo. Vše záchránily krásné staré songy 70.let, které už dnes vlastně nikde neslyšíme. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem měl puštěné víceméně jen jako zvukovou kulisu. No a nebyla to zase taková sláva, jak ba se dalo čekat, i když ani Walda, ani Petra Černocká a ani Jiří Hrzán nějak úplně nezklamali. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Jůů, to byla věc, to musím rozhodně říct holkám ve třídě. Na první podívání odpad. Na druhé lepší čtyři. Tak to u mne a muzikálů bývá, hodně málo se stane, že by mne chytil na první pokus. Jsou jistě výjimky, jako Dracula, Monte Christo, Adam Šangala atp. Nu, tento až na třetí pokus, ale úplně super to není. ()

Reklama

Reklama