Reklama

Reklama

Korn: Live

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam koncertu kapely Korn z roku 2002.

Seznam skladeb:
1. Here To Stay
2. Twist
3. A.D.I.D.A.S.
4. Trash
5. Blind
6. Embrace
7. Faget
8. Falling Away From Me
9. Blame
10. Make Me Bad
11. One
12. Freak On A Leash
13. Somebody Someone
14. Thoughtless
15. Shoots And Ladders
16. Got The Life (Thoughtless126)

Recenze (13)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Korn, jakožto zakladatelé nu-metalu, ušli od svých začátků pěkný kus cesty. První alba byly nálož čisté agrese, další řadovky se posouvaly kamsi do neprobádaných končin tvrdé, i trochu taneční, hudby. Dnes jsou to sebevědomí parchanti, kteří si můžou diktovat. Po slabších kouscích See you on the Other Side a Untitled se konečně vrací ke svým začátkům, kořenům, čehož má být důkazem nejnovější album Korn III: Remember who you are. Tenhle koncert ukazuje ještě původní sestavu kapely, je plný nespoutané energie a přívalů vzteku a hlavně.... hlavně naprosto perfektního soundu, který by jim mohla závidět leckterá jiná kapela. Ať už úvodní a kulervoucí Here To Stay, následujícím šílenstvím Twist, starší pecky typu Blind, Somebody Someone, nebo závěrečná (!) Got the Life, tyhle songy vás prostě dostanou! Davisův stojan na mikrofon je kapitolou sám o sobě... A naživo, jakožto pravý fanda, jsem si je taky už několikrát poslechl. A letos pod Řípem si je poslechnu znova :) Are You Ready? ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Co mi teda výslovně vadilo, tak efekty vložené do obrazu, třeba při přechodné části Here To Stay. Jinak je to perfektní koncert. Za zmínku i stojí druhé DVD, které obsahuje pasáže promítané na plátno za kapelou, správná šílenost. ()

vaja 

všechny recenze uživatele

Nic proti otcům numetalu. Ale udělat ze slibně vypadajícího koncertu jeden velký epileptický trip, doplněný lacině vypadajícími "speciálními" efekty například ve formě ohně, linoucího se z pódia a vyloženě brutální střih, to byl obrovský přešlap. Proč se asi říká, že v jednoduchosti je krása...?! ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Kdybych tenhle koncert poslouchal z CD, udělil bych čtyři hvězdičky. Ovšem vizuální zpracování posouvá výsledek podstatně výš: od dynamického střídání záběrů z velkého počtu kamer až po začlenění dodatečně vytvořených animovaných vsuvek, to vše v souladu s atmosférou muziky, a přitom ani tato pestrost nepůsobí monotónně, protože mezi obrazovým podáním jednotlivých skladeb jsou nenápadné odlišující nuance. Nádhera. ()

Gastovski 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený koncert mých oblíbenců s docela dobrým setlistem a samozřejmě vynikající hudbou. Bohužel se to nedá říct o zpracování a režii. Nevím jestli to byl záměr, ale tolik zběsilých střihů musel vymyslet a sestříhat jenom vylízanec. Při sledování mě to přímo sralo. Chtěl jsem si vychutnat nějaké peckové songy, a do toho všemožný hraní s obrazem - to snad není pravda. Je to škoda, protože koncert je peckovej, ale zpacování na DVD je čiré utrpení z hlediska obrazu. PS.: Opravdu nedoporučuji epileptikům, protože jestli znáte klip "Here to stay" tak v takovém podobném zpracování se nese celý koncert. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Nejlepší KoRňáckej koncert. KoRn jsou jedinečný především svým zvukem. Nádhera, miluju je, jsem oddaný fanda navěky ()

bohhous22 

všechny recenze uživatele

Po vydání bajovy Untouchables Korni v nejlepší formě.Untouchables je fakt vyvážená strava.A ten zvuk....Na nu-metal hodně zvláštní a hodně hluboká deska. ()

Reklama

Reklama