Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Již druhá speciální epizoda seriálu ROBOT CHICKEN s tématikou hvězdných válek, parodující různé momenty ze všech šesti epizod Lucasovy série. (Elegnor)

Recenze (46)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Stacilo by vzit hodnoceni prvniho Star Wars specialu a cely ho sem skopirovat, ale to by byly vsichni smutny, ze si nemuzou precist muj dalsi sexy komentar. Takze ze sebe neco vypotim. Opet tu mame jak stokrat provareny fory, tak fory uz delany v nekterym z dilu, tak fory novy a misto deseti minut to ma zhruba tech 30, ale opet je to spolehlive sranda a nektery fory jsou masakralni. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Na stejný úrovní jako první díl. Úžasný a vtipný skeče prokládaný těma trochu míň vtipnejma, ale celkově se divák ani náhodou nenudí a je to fakt sranda. Pro fandu SW povinnost. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nerad tu kazím hodnocení tohoto dílka, ale dám pouze za lepší 3*. A to hned z několika důvodů. Robot Chicken miluji, ovšem ve Star Wars univerzu jsem jen "letmým návštěvníkem," a proto jsem si oba díly nechal až po všech dílech. A věděl jsem proč. Celý seriál se vyznačuje tím, že k jeho sledování musíte mít výbornou znalost parodovaného materiálu a tu já tu jednoduše neměl. A u Star Wars skečů PERFEKTNÍ znalost platí dvojnásob. Nicméně scénka "bring your daughter to work day" je bezkonkurenční. Pro SW fans povinnost... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Boba má teď světelný meč!!!! A je to zmrtvýchvstání....debílkové!!!.......(Říká Boba, když mečem masakruje Ewoky) Dneska je den, kdy si rodiče berou do práce své děti, pane Vadere. Máte děti?........ Jedna hláška za druhou, sranda, parodie, krev, brutalita, akce a dobrodružství. DIALOG: VADER - Chutná vám to jídlo? LEIA - Na naší planetě bylo chutnější, ale pak jste ji zničil!!! VADER - Ach tak, tahle planetka? Prosím, prosím nenič mě!!! Jsem neškodná planetka!!! ........Palte podle uvážení!!!!!...... TOHLE JEŠTĚ NESKONČILO.... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pro fanouška Star Wars povinnost. Robot Chicken je pro mě kult, který má zásobu skvělých a chytrých gagů. Poráží to i Blue Harvest od Family Guye. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Tohle je něco...to se nedá ani popsat, pro fanouška orgastická zábava plná chytrých gagů a parodií na množství scén ze série Star Wars =))) ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Druhá "epizoda" speciálu Robot Chicken je znovu jasným zásahem světelným mečem. Seth Green servíruje další várku parodických vtípků s tématem Star Wars. Servítky? Jako oddaný fanda si je brát rozhodne nemusí. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od prvního parodického počinu je tohle mnohem víc ve stylu Robot Chicken. Vkrádá se otázka, proč tedy dělat celý speciál. Krom toho mi neseděl ani rámcový příběh lovců odměn, což zase podněcuje otázku, k čemu je podávaný ve formě sketch show. To původní kouzlo nápadu se zkrátka trochu vytratilo a dostaví se mírný pocit monotónnosti. Myslím, že bych hodnotil stejně, i kdybych neviděl první díl, jelikož dohnání situací do absurdna je tu podstatně méně, celé je to víc při zemi a jak jsem řekl, rámcový příběh škodí formátu. Jsou tu ale i dost solidní fóry, viz například Dr. Ball nebo „not crazy about the name.“ ()

Reklama

Reklama