Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naďa Urbánková v hudební féerii o muzikálových snech „slečny za šaltrem“ peněžního ústavu... Slečna Jana (N. Urbánková) bere život vážně a chce prožít velkou lásku. Ve spořitelně jí sice nadbíhá ženatý kolega (J. Laufer), ale ona odolává. Navíc je do něj zamilovaná její kolegyně (K. Macháčková) a Jana jí pomáhá řešit její problémy. Seznamuje se s mladíčkem (J. Hanzlík), který má raději opravdové knihy než ty vkladní. Ve finále se vrací ke svému bývalému partnerovi (E. Cupák), který za ní průběžně docházel do spořitelny. Hudebně zábavný děj je prošpikován baletními a tanečními čísly v jakoby snové stylizaci, v kostýmech a muzikálové dekoraci. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jenom jestli Vy jste si jednoho škaredýho dne do svý duše neuložila nějakou zlobu nebo pomstičku. Jestli Vám na ní nenarostly úroky tak, že už je teďko silnější a větší než Vy." Z tohoto snímku na mne dýchla nostalgická krása socialistického bankovnictví. Vedoucí spořitelny zběsile stepuje, pokladní zpívá melodie ze známých muzikálů a ostatní zaměstnanci i zákazníci lehkou nohou roztáčejí taneční figury. Vzbudilo to ve mně chuť vyklepat z prasátka 20,- Kčs a jít si založit tak skvělou věc, jakou bývala výherní vkladní knížka. Nebo si alespoň nechat tu dvacku řádně zúročit. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

I Eva Sadková tu a tam poklesla na úroveň běžné spotřební hudební féerie. V hlavní roli rozezpívaná Naďa Urbánková, námět zdánlivě roztomile retro, ale je to jen běžný normalizační papundekl. Rutina, nuda, nechtěný humor. České úpravy slavných šlágrů také lépe vyměnit za originál, i tu My Fair Lady, i tu Monroe. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Tak samozrejme Karolina, opet vynikajici! Jinak ocekavejte vlastne pisnovy recital Nadi Urbankove, ktera peje veskere songy (vetsinou prevzate/upravene svetove slagry). Televizni, studiove, celkem legracni. Laufer straslivej. Mladou "minisuknovou" Machackovou jsem nejdriv ani nepoznal. :-) ()

curil 

všechny recenze uživatele

"Dvacetikoruna ta není tak veliká, aby rozházela žižkovskýho Pepíka" a tak si mladej Hanzlík vyrazí uložit obnos do spořky, ale jen kvůli hezké (?) pokladní. Děj není nic moc, ale objevují se známí herci, a v baletní a písničkové komedii uplatní své taneční umění, což mě překvapilo u Karla Augusty, Jaromíra Hanzlíka, Karoliny Slunečkové, u Josef Laufera se to předpokládá. Písničky pochází ze známých muzikálů jako je My Fair Lady, Hello Dolly, ale autor ani nepohrdne "Everybody's Talkin" od Freda Neila z Půlnočního kovboje. Choreografie čísel je docela příšerná, korunu tomu dává závěrečný balet doprovázející titulky. ()

Reklama

Reklama