Reklama

Reklama

Inside the Actors Studio

(pořad)
  • USA Inside the Actors Studio (více)
Talk-show
USA, 1994, 277x60 min

Recenze (12)

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Významné herecké osobnosti a i současní populární herci přichází do tohoto pořadu - vyprávějí, přijímají dotazy od studentů herectví a moderátora, prochází svou kariéru a filmy, absolvují všichni jednoduchý test - The Questionnare - oblíbené/neoblíbené slovo, zvuk, sprosté slovo....atd. (to je má oblíbená část!!). :) Heaven pro filmové nadšence! Seznam hostů je, myslím, skutečně ohromující...od Paula Newmana, Redforda, Al Pacina přes současné populárníky :) jako Hugh Laurie, Hugh Grant, Ralph Fiennes, Angelina Jolie a další (viz. komentář Richard_Ba)...většina dílu je na youtube. Mimochodem v jedné epizodě si John Travolta zatančil se studentkou herectví slavný tanec z Mazaného králíčka z Pulp Fiction, když ho požádala..dream. :)) http://www.youtube.com/watch?v=J0gPwYvHb00 ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Moderátor otvára jednotlivé časti patetickým monológom a pokladá hosťom otrepané otázky, ale dívať sa na prierez kariéry osobností ako Robert De Niro či Sean Penn (a to sa mi k viacerým častiam s veľkými legendami ešte nepodarilo dostať) za ich účasti, je pre mňa niečo famózne. A navyše ku koncu zvyknú radiť ohľadom hereckých metód začínajúcim hercom, čo je ďalšia pridaná hodnota. Z týchto študentíkov vzišiel už napríklad taký Bradley Cooper. ()

Reklama

Kulikulo 

všechny recenze uživatele

Veľmi som si túto talkshow obľúbil. Lipton tým rozhovorom dáva vážnejšiu formu, ale to je práveže dobre, odhaľuje hádam najhlbšie spektrum zo zákulisia života hercov, zo všetkých talkshow vôbec. Niektoré časti sú zaujímavé pomenej, rozhovory s niektorými osobnosťami si ani nepustím, ale každopádne je to úžastné pre tých, ktorí chcú bližšie spoznať svojich obľúbených (aj neobľúbených) hercov. Ľudia čo sa venujú tomuto umeniu to ocenia asi najviac a pritom im to môže poslúžiť ako lekcie a rady. Bolo tam mnoho svelých hercov a bolo tam povedané príliš veľa skvelých vecí nato, aby som dal menej ako 5. ()

Bobris 

všechny recenze uživatele

Pokud máte o hercích nízké mínění a považujete je za arogantní spratky, tohle vás přesvědčí o opaku. Rozhovory jsou zde takový "dobrovolný výslech", dozvídáme se o jejich životě prakticky všechno, jejich kořeny, dětství, vlivy, co je pohání atd. Vřele doporučuji rozhovory Kevina Spaceyho, Dustina Hoffmana, ale i třeba Bradley Cooper, Russell Crowe stojí za to. James Lipton je vynikající a jeho otázky věcné, nemálokrát vás společně s herci (a nejen herci) rozesměje, ale i dojme. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Kdo je filmový fanoušek, fanoušek a milovník spousty herců, tak toto je pořad přesně pro něj. Zamilovala jsem si hned první díl co jsem viděla a to byl díl s mladičkým Johnny Deppem, který už tenkrát měl charisma a rady na rozdávání. Poté jsem shlédla další díly. Např. host Hopkins, Ford, Baldwin, Eastwood, Freeman a všechny měli leccos do sebe a strašně mně bavilo se na to dívat. Doteď si některé epizody pouštím a závidím těm lidem, kteří seděli v hledišti. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama