Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

K mimořádným výkonům hecuje a okamžitou výhrou pokouší Petr Rychlý. (TV Nova)

Recenze (57)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Výraz rychlý prachy dnes už nevyvoláva tie predstavy ako kedysi. Vtedy Vás napadol Petr Rychlý a jeho behanie po námestí. A tiež to, že sa pred kamerou striedali ľudia rôzneho veku, pohlavia a estetického pôsobenia, ktorí prežívali emócie bez obalu. Dnes je to výraz spojený s rozhoďnožkami, ktoré predstierajú úplne všetko. ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Skvělý soutěžní pořad který jsem měl velmi v oblibě a kde soutěžilo i pár lidí co znám. Jenom škoda že již neexistuje. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Masakr té doby.. pamatuju si, jak kdesi na náměstí probíhala pitka tří litrů mléka brčkem a právem penězi oceněný vítěz situaci neustál a mlékem označkoval (rozuměj poblil) místní dlažbu!! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V Olmiku na koleji jsme Rychlý prachy sledovali náruživěji než naše studijní výsledky, ale vážně si nevzpomínám, že bych v některém dílu viděl Rychlýho Čoka... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že toho pána, u kterého bývá k vidění pouze penis, hrál Petr Rychlý nebo Vilém Čok. Ani hlasy mi tam nesouhlasí. Nicméně se jedná o slušnou zábavu. Jeden frajírek s kamerou oslovuje na ulici náhodné pornoherečky, které jdou náhodou kolem. Poté už přichází ta nudnější část, kterou si každý dovede představit. Mimochodem ty starší rychlé prachy, kde soutěžili lidé se směšnými účesy se mi líbily o trošku víc. 3* ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Něco podobného produkuje americký globální režim v mmohem silnějším měřítku. Tohle je taková směšná kopie toho co člověk je schopný udělat za peníze. Tyhle negramotní druhy zábavy absolutně odsuzuju, jako naprostý úpadek lidské morální hodnoty. Pro peníze vsechno. Tragédie... ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Co lidi jsou schopní udělat za peníze je neuvěřitelné. A je smutně, že v tom má prsty ještě televize. I když u NOVY nepřekvapí snad už nic. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Náhodou za starých dobrých časů to byla docela prdel. Než to potom Rychlému vlezlo na mozek a začal se spíš ztrapňovat. Rozhodně byl tento pořad zábavnější, než většina těch kokotin, co jsou v televizi dnes. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

V domnění že jde o rychlý prachy který "provozuje" Robert Rosenberg jsem to jen tak z hecu zkouknul. A musím říct že Rosenberg se v rychlých prachách vyzná líp než Petr Rychlý. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Z dnešního pohledu se jedná o hrůzostrašnou ukázku toho, kam až může klesnou zábava. Za 10 000 (a často méně) prodají lidé svou důstojnost, pověst, jsou schopni udělat takřka cokoliv. Naštěstí podle průzkumů před akcí se jedná o pouhý zlomek lidí. V době uvedení naprostá bomba. ()

Reklama

Reklama