Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Špeciálny diel populárneho seriálu Robot Chicken, v ktorom sú parodované rôzne scény z kultovej série Star Wars. (Pugo)

Recenze (67)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No k tomu neni moc co psat, tenhle special ma misto obvyklejch 10 minut tricet, jsou tu vybrany jak scenky na tema Star Wars, ktery se objevily uz v nejakejch dilech serialu, tak scenky novy, nektery fory uz sice byly provareny stokrat ve stovkach filmu, ale vetsinou tvurci pridou s necim zajimavym a udrzuje si to vysokej standart druhy serie, plus mam rad Star Wars, takze hodnoceni je jasny. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

kdo není zrovna velký fanoušek SW, tak to tolik nepobere a ani ho to nepobaví, ale my, SW geekové, se u toho královsky pobavíme. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý, střelený a vtipný. Některý skeče úplně úžasný, ale jiný zase sušší. Ovšem délka skečů pár vteřin to jistí a divák se vůbec nenudí. Celkově je to nadprůměr a žádnej fanoušek SW se smyslem pro humor si to prostě nemůže nechat ujít! ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nerad tu kazím hodnocení tohoto dílka, ale dám pouze za 3*. A to hned z několika důvodů. Robot Chicken miluji, ovšem ve Star Wars univerzu jsem jen "letmým návštěvníkem," a proto jsem si oba díly Star Wars nechal až po všech regulérních dílech. A věděl jsem proč. Celý seriál se vyznačuje tím, že k jeho sledování musíte mít výbornou znalost parodovaného materiálu a tu já tu jednoduše neměl. A u Star Wars skečů PERFEKTNÍ znalost platí dvojnásob. Pro SW fans ovšem povinnost... ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Vím, že poslední dobou nepíši nějak extra rozsáhlé komentáře, ale toto absolutně charakterizuje slovo: Výmaz. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jména i podoby celebrit jsou použity pro potřeby parodie. ....ne tak dávno v Galaxii, ne tak daleko od......... Myslel jsem, že můj nejtemnější Sith dokáže uhlídat pitomou díru dva metry čtverečný!!!!!!!!! Samá hláška, supr parodie, trochu ironie, trochu krve - já se bavil. CITÁT - óóóó Bože můj, to je George Lucas!!!!!!....... A Impérium nakonec porazí Ewoci......-konec. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pro fanouška Star Wars povinnost. Robot Chicken je pro mě kult, který má zásobu skvělých a chytrých gagů. Poráží to i Blue Harvest od Family Guye. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky hvězdných válek naprostá povinnost. Uderné, smrtelně trefné a to vše s naprosto chladnou hlavou. Špička na poli animované satiry ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Star Wars díl mi přišel příliš dlouhý a holt na to člověk po shlédnutí kratičkých dílečků není připraven. Každopádně pád Luka nebo příběh komparzisty záporáka nemají chybu! ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

To boli rehoty! Dávno som sa tak nebavil, milujem Star Wars, milujem gagy, milujem Robot Chicken... Aj spolu s druhým dielom sú to geniálne kraviny... Bomba! (90%) ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Scéna telefonního rozhovoru mezi císařem a Darth Vaderem je fenomenální. Jinak dost nevyrovnané... Ale sranda :-) ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Takovéhle parodie mám ráda. Moc ráda. Robot chicken jsou vtipní a originální. Bez znalosti (dobré znalosti) Star wars ale asi nezaujmou, což je mi fuk, protože Star wars uctívám. ()

Reklama

Reklama