Reklama

Reklama

VOD (1)

Milo Boyd musel odejít kvůli svým prohřeškům od policie a živí se jako lovec lidí. Jeho bývalá manželka a novinářka Nicole je obviněna z napadení policisty a poté na kauci propuštěna. Protože se nedostaví k soudu, soud kauci zruší a nařídí znovu její zadržení. Zadržet ji má Milo, který to dostane od svého šéfa jako úkol. Milo se potýká s dluhy z hazardu a kvůli nim po něm jdou také černí bookmakeři. Nicole mezitím pátrá po podrobnostech smrti policisty Waltera ze skladu důkazů, který oficiálně spáchal sebevraždu. Nicole je přesvědčená, že šlo o vraždu. Poblíž parkoval černý terénní vůz. Nicole kontaktuje svého informátora, barmana Jimmyho, který si s ní dá schůzku, ale dřív, než se s ní setká, ho unesou. V Jimmyho bytě najde Nicole tácek s textem Inventura skladu důkazů. Nicole volá kamarádovi a policistovi ze skladu narkotik Bobbymu a ten ji varuje, aby se měla na pozoru. Milo zjistí, kde se Nicole pohybuje, a chytne ji. Nicole mu uteče a Milo ji chytí podruhé. Oba se dozvědí, že jako sebevraždu nahlásil smrt Waltera jejich přítel Bobby. Milo mu však věří. Na silnici sleduje Mila s Nicole černý terénní vůz. Muž po nich střílí, ale havaruje. Ujede zcizeným vozem. Milo s Nicole zjistí, že jde o Earla Mahlera. Na čas je to sblíží, poté se pohádají a Nicole Milovi zase uteče. Stopy ji zavedou až do tetovacího salonu, kde najde spoutaného Jimmyho... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (469)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je mírně mimo a chtěla být až moc super, ale je taková sterilní. Na vině je scénář, který necitlivě spojuje romantickou linku s kriminální zápletkou, a není pak divu, že ve výsledku romantika nemá výrazné zastoupení a kriminální příběh je absolutně špatně pojatý. Vypadalo to, že Butlera role bavila víc, protože hraje s chutí, ale to se nedá s jistotou prohlásit o Anistonové, která působí hodně znuděně a raději chce být více sexy, než je u ní obvyklé. Dohromady tihle dva tvoří hodně podivný pár, u kterého mně nebylo dvakrát jisté, jestli se opravdu vroucně milují nebo vroucně nenávidí, vzhledem k průběhu filmu, kde se jejich vzájemný postoj stokrát změnil. A taky většina postav se zbytečně chovala hloupě, některé postavy zase děj oživily. Vtipů mohlo být víc a režie Andyho Tennanta film udržela v rovinách snesitelné podívané. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Žánrová rozpolcelnost a celková nepřehlednost ničí tento hybrid a bohužel absolutně nedává možnost vyniknout dvojici mých oblíbených herců. Tohle se prostě nepovedlo a navíc je to zoufale nevtipné i v těch málo pasážích, které k tomu aspoň trošku vybízejí. Jinak Jennifer to tady opravdu sekne. Škoda nevyužitého potenciálu, no jo, pane režisére, kde jsou doby "Hitche" a "Holky na roztrhání". 4/10! ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Buttlerovi se jako romantickému komediantovi moc nevede a Jennifer Aniston taky působí jako by nebyla tak úplně jistá jak se s rolí Nicole popasovat. Na pomoc jim bohužel nepřišel ani scénárista ani režisér, a tak je výsledkem zdlouhavá bezradná nuda bez humoru, bez svižných dialogů, bez zajímavé zápletky i zábavných zvratů. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Exmanželka za odměnu (což je opravdu debilní název, mimochodem) je mým pátým zhlédnutým filmem od Tennanta. A čím více jeho filmů vidím, tím více se utvrzuju v tom, že je to rutinář, který nerad mění své zvyky a točí komedie, které jsme v různých obměnách viděli už mockrát. Nicméně, tentokrát si k tomu přizval jednoho velkého sympaťáka (aneb Butler zachraňuje, co jde) jednu řekněme dobrou herečku (podle traileru jsem si myslel, že Aniston je už hodně stará maškara, nicméně ve filmu se zdála hodně, hodně sexy, takže se jí zde omlouvám) a jednu lepší herečku v menší roli (ale že si tu roličku Christine Baranski vychutnala :-)). Na rovinu, není zde nic, co byste neočekávali už dobrou půlhodinu předtím, než se to skutečně stane, nicméně (moc) to nenudí a uběhne to vcelku rychle. Čekal jsem průser (jak říkám, trailer mě spíše odradil, než navnadil) ale dostalo se mi stravitelného filmu (záměrně neříkám komedie, zasmál jsem se asi třikrát). Nicméně pochybuju, že budu mít někdy chuť si tenhle film zopakovat. Ale na jedno zkouknutí, když večer není co dělat a vy fakt nechcete přemýšlet… proč ne. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

No další z řady filmů na Netflixu, které si pustíte jen abyste si ukrátili čas. Butler s Aniston tvoří skvělou dvojku a oba jsou k zulíbání. Ale humoru tu je jako šafránu. Film je zbytečně dlouhý, trošku se táhne a těch opravdu vtipných momentů moc není. Škoda, mohla to být klidně zábavná tříhvězdičková americká komedie s nápadem. Není. (29%) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Jedna z klíčových sekvencí filmu se odehrává v Atlantic City a od samého počátku tvůrci filmu usilovali o to, aby ji tam skutečně mohli natáčet. Ačkoliv měli původně v plánu natáčet tam jen zhruba den či dva, nakonec si naplánovali celý týden. (darek kartac)
  • Milo Boyd (Gerard Butler) nosí hodinky značky Omega Speedmaster a Rolex Explorer II. (dyfur)

Související novinky

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

Král Leonidas na lovu Rachel Greenové

23.06.2009

Akční komedie Bounty Hunter se vynořila prakticky odnikud. Doposud o ní nikde ani nejmenší zmínka... a najednou internet chrlí fotky z natáčení. A na nich se v dobré formě předvádí Jennifer Aniston,… (více)

Reklama

Reklama