Reklama

Reklama

Ptákodemie: Děs a hrůza

(festivalový název)
  • USA Birdemic: Shock and Terror (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ona je úchvatná modelka a on úspěšný mladý prodejce softwaru. Do jejich slibně se rozvíjejícího vztahu ovšem krutě zasáhne matička příroda, když skrze své opeřené tvory začne lidstvu oplácet staletí znečišťování a dalších bezohledností. (Festival otrlého diváka)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Melios 

všechny recenze uživatele

Najväčšia vtákovina ,čo som videl (doslova). Na filmu je zle úplne všetko ale mne je to jedno. Mne sa to páčilo. Tento film buď budete milovať ako jeden z najhorších existujúcich filmov alebo ho budete nenávidieť ako 90% dotázaných. Ja som si tú to "Vietnamskú" šialenosť užil a dvojku si pozriem taktiež. Za mňa dobrých/zlých 5* PS: film si môžete pozrieť tu (pokiaľ teda viete trocha po anglicky) : https://youtu.be/jXXBQpV6Gvw ()

Real Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bolo niečo neskutočné... Predtým, než trh filmov "tak zlých, až sú 'dobré,'" ovládlo štúdio Asylum a pred ním ho do mainstreamu poslal feťák Tommy Wiseau s jeho dielom The Room, tomuto cirkusu viedlo turecké akčné krimi Karateci Kız, ktoré sa mnohými svojimi scénami (x) zapísalo do análov urban internetu, najmä po roku 2012. Mne sa však zdá, že korunku si poctivo vydobyl, bez váhania zaslúžil a vo vzdialenom závese všetky vyššie menované zanechal Birdemic. Slová ťažko opíšu, čoho som bol svedkom. Treba vidieť. Neoľutuješ... PS: Ak niekedy Psychor natočí svoj prvý horor, pravdepodobne bude vyzerať podobne :D ()

Reklama

Vampireman odpad!

všechny recenze uživatele

Největší shit co jsem kdy viděl, absolutně nezvládnutej kde se dá. Po dvaceti minutách jsem to proklikával, protože na to se nešlo dívat. "Herci" jsou absolutně toporní, bez emocí nebo hereckýho umu, úplně trpí a my s nima (představitel hlavní role je k smíchu, protože vždycky po herecky vypjatý situaci udělá megatrapný stavy). Střih vypadá tak, že na scénu dvě sekundy čumíme, než se tam něco začne dít. Režie je pomalá a nejvíc nudná (mezi vrcholy nudnosti patří jízda do práce). Dramaturgie nulová. Celou dobu do toho hraje sračkoidní ambientní hudba jako ukradená ze supermarketu nebo z Maria. A v 45. minutě filmu přijdou ptáci ... Seminář z IVT hadr. Žasnul jsem, co jsou někteří lidi schopni vytvořit a prezentovat to jako film. Dva typy ptáků (černý a hnědý) mávaj křídlama, pomalu plachtěj a lidi po nich šlehaj ramínkama ze skříně a předstírají zuřivou bitvu a ptáci jenom kníkaj. Občas jeden spadne, nebo flusne kyselinu a lidi začnou křičet, mazat se marmeládou a padat k zemi v agónii a ptáci se nehejbaj a jenom dělaj křídlama. Rád se kouknu na trashe a zasměju se u nich, ale tohle je stylová ukázka toho, jak se to nemá dělat. Všechno, co se dalo pokazit, se pokazilo. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

James Nguyen je na všechny pády nobelovkyhodný génius, protože tak mocně skrývat trolling/nespecifikovanou mentální poruchu/totální recesi nedovedl ještě nikdo. Popis děje: Týpci blbě kecaj - přilítaj orli - týpci mávaj ramínkama na šaty - orli kakaj - část týpků umírá - orli odlítaj. THE END, Hitchcock pls! ()

MsUtahraptor odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sr***a i v rámci žánru. V prvních pětačtyřiceti minutách filmu se v záplavě prázdného tlachání mihnou všehovšudy čtyři mizerně animovaní ptáci ("To dělaly děti?" otázala se maminka po jejich zahlédnutí.) Pak z nenadání (dost možná v šoku z předcházející "erotické" scény) začnou útočit hejna orlo/racko/univerzálně opeřených tvorů na vybrané lidské a motorizované objekty. Následuje útěk- nikam-, náhodná setkání, překvapující nálezy (dei ex machina v takové koncentraci, že přes ně skoro ani ti krocanoidi neproletí), menší piknik, nesouvisející bláboly o globálním oteplování a ptačí chřipce a relaxační výtahová hudba jako doprovod... Náš středoškolský pětiminutový příspěvek cinematografii měl výrazně vyšší úroveň. *po otevření kufru auta, hladové cizí děti ve voze* "Heleme se, prut. Chytnu nám rybu! A podívej, plotýnka! Můžeš ji uvařit!" "Dobrej nápad." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Režisér James Nguyen film propagoval tak, že svou dodávku oblepil reklamami, umělou krví a ptáky. (L_O_U_S)
  • Mnoho jmen v titulcích je vymyšlených, protože režisér James Nguyen chtěl, aby film vypadal profesionálněji. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama