Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (511)

boshke 

všechny recenze uživatele

Věřte mi, strašně jsem chtěl, aby se mi to líbilo. Jenom ignorant by přeci neměl rád takovouhle klasiku. Od samotného začátku jsem tak byl i nastavený a u každého záchvěvu vtipu jsem se tetelil... Tohle mi bohužel vydrželo tak půl hodiny a pak už jsem jen v duchu odpočítával, kolik minut tohoto nesmyslu mi ještě zbývá. Ano, svoje kouzlo to má a kdybych na to jako desetiletý koukal z VHS ve smyčce pořád za sebou, moje hodnocení by bylo jistě jinde... 50% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jedna buggy dva řidiči. CITÁT - Co takhle soutěž pivo - párek?......... Kluci si chtějí jen hrát, ale když se rozzlobí jsou zlý Motorkářský souboj byl nádherný, plus dobrá hudba, akce, sranda a plno pěstí. V dnešní době už tohle moc nefunguje, ale pro mě ti už zůstane klasika. CITÁT - To byl kuchař a dělal moc dobrý papu........ Jízda autem po domě plném balonků a následná bitka mezi těmi balonky je jedna z nejlepších scén této nesmrtelné dvojice. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Nádherná komedie o červené bugině Dunovce a dvou bouchačích, kteří ji moc chtějí. Nebo se budou zlobit. V mládí jsem ten film dua Bud Spencer a Terence Hill nekriticky miloval a viděl mnohokrát v kině. I dnes na mně stále funguje. A nejvíce si pamatuji a občas i zpívám tu skvělou sborovou melodii: Nananana ná ná, nananana ná ná, nananana ná na ná nanana ná ná,... Baba bá. Baba bá. Hé:)) Ukázka oné melodie a trailer z filmu: http://www.youtube.com/watch?v=GgoolZ-Mo48&feature=related & http://www.youtube.com/watch?v=HBp-GAbDTYY ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Uno dos tres, Lalalala la la, lalalala la la., bm brm brlllllll bm brm brllllll.........hm........ HA!!!!!! Kdo by neznal nápěv sboru společně s bassbarytonem Budem, jako by snad ani nemohl existovat. Tento film, je rozhodně tou nejlepší show, kterou tito dva pánové kdy natočili. Skvěle rozehraný příběh, maestro Paganini, nadupaná autíčka, ještě silnější mašinky, hlášek k prasknutí a v neposlední řadě bitky, které málokoho nechají bez úsměvu. A k tomu ústřední píseň Dune Buggy, která baví do dnes. Děkuji za přečtení a já odcházím na teplé párky a studené pivo. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane, ak spojíte duo Bud Spencer a Terence Hill??? Vznikne naozaj výborný film, ktorý je tak humorný a tak neskutočne skvelo nakrútený, že lepšej zábavy z talianskej produkcie niet. A ešte s hore zmiňovaným duom ide o naozaj super film. Naviac, super filmový soundtrack a pre mňa nezabudnuteľná scéna s motorkami, kde si Spencer a Hill zoberú do rúk drevo a idú na vec. K tomu ešte špičkový soundtrack a špičková zábava (scéna ako Spencer polenom dreva prehodí chlapa z motorky,z toho som fakt už nemohol). Teda v skratke, ide o veľmi dobrý film s veľmi dobrým obsadením, skvelou zápletkou a úžasným ústredným songom. Nie je to dokonalý film, ale super zábava to je, ktorá je naviac kvalitná a rozhodne spoľahlivo zamestná vašu bránicu. /85%/ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Motocykl, na kterém Bud Spencer (Ben) zápolí v rytířském klání, je Moto Zodiaco Tuareg 223-2 z roku 1973. (Zdroj: ČSFD)
  • Motokárové vozy vo filme boli skutočné, pri natáčaní ich bolo použitých 12 a všetky boli počas natáčania zničené. (WalterIK7)
  • Filmu patří 14. místo v žebříčku nejnavštěvovanějších italských filmů všech dob s 11 246 906 diváky. (sator)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama