Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejen Zorro byl ochráncem bezbranných!  Režisér Peter Kahane převedl knihu německé klasické dětské literatury do filmu a vypráví v něm příběh o dobru a zlu v malé rybářské vesnici na pobřeží Chorvatska v roce 1930. Zora je vedoucí skupiny pěti chlapců, sirotků ve věku kolem 11 až 15 a spolu s nimi si vytvořila domov v opuštěném hradu s výhledem na moře. Jejich hlavní obživou jsou drobné krádeže na rybím trhu. Jednoho dne je obviní zlý a po bohatství toužící starosta Karaman, a proto se začnou ohlížet po jiném druhu obživy. Spolu s rybářem Gorianem objeví velmi účinný lov ryb, ale starosta se opět postaví proti nim? Film byl natočen v překrásné krajině v Černé Hoře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Šuplík 

všechny recenze uživatele

Ľudia, nemusíme sa hneď zosýpať a kydať na film jednoducho preto, že naň kydli už ostatní pred nami. Jasné, že je tu pár tých klišoidných drobností a šmatlavých policajtov, ale nechcete mi nahovoriť, že film kritizujete kvôli klišé, že nie? To by tu niekto nemeral rovnakým metrom. Ináč, Jakob Knoblauch to uhral so cťou a Mario Adorf bol čerešničkou na torte. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Klasicka nemecka kinematografia - planoba nad planoby, fakt Nemci maju hodne taku .. slabu kinematografiu. Reziserky odbite, natocene bez chuti .. .dialogy su len vatovo plane plky . 6 % ()

Reklama

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Černé Hoře. (Cheeker)

Reklama

Reklama