Reklama

Reklama

Želvy ninja

(seriál)
  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles
USA / Jižní Korea, (2003–2009), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Lloyd Goldfine

Předloha:

Kevin Eastman (komiks), Peter Laird (komiks)

Hrají:

Michael Sinterniklaas, Wayne Grayson, Gregory Abbey, Sam Riegel, Darren Dunstan, Marc Thompson, Veronica Taylor, Sean Schemmel, David Zen Mansley (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New Yorku, přesněji v kanálech tohoto rozsáhlého města. Přesuneme-li se hlouběji do minulosti, začíná příběh v domě mistra Yoshiho a jeho krysího miláčka Třísky. Mistr Yoshi je mistrem starodávného a velice ceněného umění v Japonsku, umění ninjitsu. Malá krysa v kleci napodobuje jeho umění při tréninku. Yoshi má plno nepřátel, protože je mistrem umění, který každý žák obdivuje a rád by se mu vyrovnal. Yoshi však ukrývá jisté tajemství, které zároveň i chrání a s ním i jisté bytosti, které se však Oroku Saki alias Trhač snaží zničit. Jenže Hamato Yoshi je věrný svým závazkům a tajemství brání do posledního dechu, proto se ho Trhač jednoduše zbavuje.
Tříska poté utíká z domova do kanálu, kde objeví čtyři želví mláďata namočené ve zvláštní tekutině. Pokouší se je očistit a sám se tak potřísní radioaktivní látkou. Od té doby už nic není jako dřív. S přibývajícími roky se z malých želviček stávají ohromní mutanti a z malé krysy se nyní vyvinul velice inteligentní učitel a milující otec čtyř želvích hrdinů. (ČSFD)

(více)

Recenze (34)

WANDRWALL odpad!

všechny recenze uživatele

Želvy mě nikdy nechytily. Asi proto, že jsou pro mě jejich počínání moc čitelná. ale pro maličké děti, co se seznamují se světem, tak mouhou být vodítkem, informátorem o stavu našeho žití... Vždyť sám jsem tím prošel, tak bych se za lumpa považoval, kdybych to neřekl! Když už jsem řekl A musím i D.... ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

4. disk je kvalitativně úplně někde jinde než předchozí naivní zábava pro nejmenší, kde stály za zmínku víceméně jen scény s Mistrem Třískou a Foot ninji. Snad se ve stejném duchu ponese i zbytek seriálu. **** by Želvám ninja slušely víc. Možná to nebude taková moralizující slátanina s momenty, které snad musí přijít stupidní i desetiletýmu capartovi, jak se ze začátku zdálo. ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

genialni jen si vsimnete hudby co hraje v pozadi kdyz je normalni den a zelvy trenuji... zni to jako hudba z porna ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Další dávka želvy série která mě nebere jako úplně první v zrod ale přesto pořád tuhle bandu bojovníku ve vedení krysy mám rád. Sice jsou tady takový agresivnější a snaží se být vylepšení staří jsou lepší. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Až na tú hroznú pesničku, ktorá mi lezie na nervy sú Ninja Korytnačky celkom dobrým seriálom, aj vtipní sú aj akční a je vidieť že nie sú americkí..čo je škoda, pretože tí sú moji najobľúbenejší..ale aj títo sú fajn ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Temnější a značně odlišná verze od původních želv a to jak dějem, tak charaktery, tak pojetím seriálu. Neříkám, že je to špatný krok, určitě lepší, než do puntíku remakovat starou klasiku, přesto musím konstatovat, že na původní seriál to nemá... ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to celkem líbilo, ale později seriálu začnou podlamovat nohy opravdu stupidní věci jako že normální kanálová krysa zná bojová umění, nebo že je Casey Jones poznamenaný tím že jeho otci vypálil gang obchod a on je za to dosmrti nenávidí? Kvůli tomu? Kdyby v tom obchodu byl jeho otec, tak to je jiná, ale tohle vypadalo opravdu stupidně :). Dále tu schází staré dobré postavy jako Rocksteady, Beebob, Krang, Technodrom...takhle bych mohl pokračovat dál. Vím že v tu dobu na tyto charaktery nebyli práva, ale přesto tam člověku chybí. Jako plus rozhodně vidím propracovanost charakterů jednotlivích želváků, Raphael je pěkná svině :). April mi připadá dospělejší a ne tak uřvaná jako v prvním seriálu a potěší že se ukáže i Dr. Backster Stockman se svími myškami. Jo a hudba nesahá původní uvodní znělce ani po kolena, je opravdu šílená. Stejně jako Transformers ani nový želváci nepřekonávají svojí původní předlohu. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Klidně mě ukamenujte,ale toto byla nejlepší seriálová verze a rozhodně nejméně trapná.Díval jsem se na to jako malý a bavilo mě to více než původní seriál,který přišel trapný už ve třech letech. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tyto "japonské" Želvy ninja nemají oči a celkově kresba je daleko novější a víc na vás dýchne taková ta "pokémonovská" animace. Je to zkrátka úplně jiný seriál, já nevím, zarazilo mě to... ()

Myrreczech 

všechny recenze uživatele

Akčnější, vulgárnější, vtipnější a temnější, než starší seriál pro děti. Sice neobsahuje většinu starých záporných postav, za to si jich vymyslel stovky nových. Sice zahrnuje více sci-fi prvků (nebo spíš strašně moc sci-fi prvků), ale co, ať si želvy bojují s ufounama na mezigalaktickém Mortal kombatu do syta. Prostě to má něco co starý seriál neměl - šťávu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Akčnejšia a modernejšia variácia na starý seriál, ktorý bol podľa mňa však vo výsledku lepší. Samozrejme má na to veľký vplyv aj to, že pri starom seriáli som bol decko, pri novšom som bol dospelý, takže tak. ()

CjKukis 

všechny recenze uživatele

Výbornej seriál, želváci se stali poněkud brtutálnějšími což je dle mého názoru v pořádku. Zadařilo se i po grafické stránce. Prostě paráda. Jen škoda že po 3 řadě seriál upadá. ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem na tom vyrůstal a často jsem si to pouštěl dokola a dokola. Vše to podtrhuje zajímavá animace, která se podle mě povedla a želváci jsou prostě srdcovka. 10/10 ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Za původním seriálem a komiksy zaostávají tyhle „nové” želvy o parník. Nejenže nemají oči a ústřední znělka je příšerně otravná, ale navíc si dovolují poměrně značně pozměnit příběh. Například si dobře pamatuji, že Tříska býval dříve člověk znalý bojového umění a ne prachobyčejná krysa jak je prezentováno zde... ()

Reklama

Reklama