Reklama

Reklama

Amerika má talent

(pořad)
  • USA America's Got Talent (více)
Soutěžní / Hudební / Reality-TV
USA, 2006, 60 min

Scénář:

J. Chris Newberg

Účinkují:

Nick Cannon, Howie Mandel, Howard Stern, Melanie Brown, Heidi Klum, Sharon Osbourne, David Hasselhoff, Jerry Springer, Brandy Norwood, Regis Philbin (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Reality show s porotou nabitou známými osobnostmi, která se snaží najít tu pravou talentovanou osobu. Jezdí po amerických městech a hledají mezi zpěváky, tanečníky, kouzelníky, kaskadéry, ostatně všemi, kdo umí něco zajímavého. (Džef!)

Recenze (13)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Na YouTube mě America's Got Talent oproti britské obdobě vůbec nezaujala, ale co sleduji čtvrtou sérii, musím změnit názor. Namyšlenost některých soutěžících, přehnané hraní na city a hlavní modátor sice ztělesňují artikly, které mi pořád blízké nejsou, ale celkově to má jisté charisma. Snad v každém díle se objeví tři nebo čtyři zajímavá vystoupení, která by v československé verzi této show jistě mířila minimálně do finále, talenti jsou veskrze kreativní (předvádět v kostýmech podmořský život nebo zapichovat brčka do brambory by mě v životě nenapadlo) a porota, ve které nechybí ani můj oblíbenec z britské verze Piers Morgan, je sympatická. Ačkoliv jsem si myslela, že se k AGT po prvním díle už nevrátím (ach, ty předsudky), nemůžu si pomoct a nejspíš nejenom dokoukám tuto řadu do konce, ale s radostí budu sledovat i další. Dodatek 12. května 2011 Pátá řada je fenomenální. Dvě třetiny semifinalistů si zasloužily vyhrát a v jiné zemi by jistě patřily mezi favority. Porota na mě zapůsobila ještě lépe než ta britská vedená Simonem Cowellem a upřímně jsem ráda, že se Piers rozhodl z časových důvodů zanechat porotcování v britském talentu a ne tom americkém. V America's Got Talent totiž získal post, jaký má v Británii Simon Cowell, a i když eXuje více soutěžících než kdokoliv jiný (i ve finálových kolech je to klidně polovina vystupujících) a miliony Američanů ho za to nenávidí, působí na mě v této roli mnohem přirozenějším, konstruktivnějším a rozumnějším dojmem než právě Simon. Přidejte si k tomu Sharon, která se říct svůj názor rozhodně nebojí, a komika Howieho, jehož smysl pro humor nezná mezí, a dostanete tohle. Jinými slovy tu nejlepší, nejzábavnější a nejzajímavější porotu, jakou jsem kdy v které show viděla. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Británie má talent vs Amerika má talent má jasného víťaza. USA prehráva z dôvodu, že má menej sympatické zloženia porôt (predovšetkým Howie Mandel je ultra otravný s tým jeho americkým nadšením sa pre všetko) a oveľa viac tlačí na emócie = potoky sĺz skrz životného príbehy súťažiacich. ()

jahol 

všechny recenze uživatele

O jednu hvězdu slabší než Britain got talent za příliš okatou vykonstruovanost některých skečů a úlitbu vkusu masového publika, které si v Americe více než v Anglii žádá kromě schopností i "story", takže se hodně daleko dostává (sice dost dobrá, ale ne tak moc) šikanovaná, voják z Afganistánu, postižený a podobně a naopak je veřejností odpraven sympatický 84 letý dědula jen proto, že zpívá o holce s penisem, což by mohlo pobouřit transsexuály. Současná porota se mi dost líbí a skorem se vyrovná té anglické a ti nejlepší soutěžící jsou neuvěřitelně dobří. Ukázky: https://www.youtube.com/watch?v=wGJ4SCuy3Ao https://www.youtube.com/watch?v=cn-NsWRtaSY https://www.youtube.com/watch?v=Ar3KbfLTVeg ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Přehlídka retardů, občas velice zábavná, občas naprosto děsná. Dokážu si představit, jak by se tam vyblbli češi. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jestli se v některé ze soutěží/reality-show ukázal občas nějaký ten talent, je to právě v America's Got Talent. I když nejsem příznivcem těchto pořadů, někteřé protagonisté v něm předváděli neskutečné kousky. Vůbec se to nedá srovna s naším Česko-slovensko hledá .... alespoň někoho.... ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Super věcička, super publikum, ktarý suprově navozuje atmošku až běhá mráz po zádech. Kdyby nebylo ale mocných řad naivních a trčapných dementů, kteří nemají ani tak upřímné okolí a zachrání je před národním trapasem, tak to je smutný. ()

FunTomCZ 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný TV-harcovník David "The Hoff" a přehlídka amerických ultra-magorů. K tomu stará Osbourneová a jako bonus občas i nějaký ten talent. Prostě prdel. ()

T600 

všechny recenze uživatele

Připadá mi to jako uplně stejná kravina jako Slovensko má talent, Británie má talent Československo má talent apod. V čem se to liší? ()

eaglestar 

všechny recenze uživatele

Někdy se nestačíte divit a říkáte si: ty vole, tohle je fakt dobrý, no a tuhle tam máte "talenty" z TyTrubky a najednou chápete, proč jim tam letadla trefujou baráky. Prostě tupá a nadutá hovada. Vedle toho naši kreténi z Hvězdné pěchoty vypadají jako velcí umělci. ()

Reklama

Reklama