Reklama

Reklama

Smrt a život Charlieho St. Clouda

  • USA Charlie St. Cloud (více)
Trailer 2

Charlie St. Cloud je mladý námořník, který žije se svou matkou a mladším bratrem Samem. Jednoho dne matka odjede na noční směnu a Charlie odváží Sama ke kamarádovi. Dojde k autonehodě, při které Sam zahyne. Charlie si bratrovu smrt dává za vinu, přestože nehodu nezavinil. Na Samově pohřbu uteče do lesa, protože nevěří tomu, že Sam již není. Netrvá dlouho a Charlie začne vídat přeludy tak reálné, jako kdyby před ním stál bratr z masa a kostí. Jeho okolí má však za to, že Charlie přišel o rozum. Krátce poté se do města vrací Tess, spolužačka ze střední. Oba mladí lidé se do sebe zamilují. Pokud bude chtít Charlie znovu objevovat krásy života, bude muset nechat odejít minulost a nadobro se rozloučit se svým bratrem Samem... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (145)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Zacova milá a jeho pubofanynky sou z tohodle určitě vlhké až na chodidlech a i vemě asi někde hluboko,zašlapaný a zadupaný dříme romantik.Já si tohle občas dám rád a že tohle je hodně,-II-,hodně,-II- a ještě jednou hodně romantický filmec.Zac jako herec mi nepřipadá úplně ztracený a něco by v něm i mohlo být.Taky asi pomohlo to,že Amanda Crew se mi -II-,-II- (;)) líbí. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná romantická podívaná, v jejíž hlavní roli se představí známý idol dívčích srdcí – Zac Efron. Zac se drží zajetého standardu hodného hezounka s upřímným kukučem. Docela by mě zajímalo, zda-li umí zahrát i něco jiného. Na druhou stranu jeho herecký výkon není vůbec špatný, musí přece utáhnout celý film, jen už je lehce stereotypní. Ráda bych ho pro změnu viděla v jiném žánru. Trochu mi vadí malý prostor pro další herecké role. Více prostoru dostává pouze dívka, do které se Charlie zamiloval a která je mi velice sympatická; a jeho zesnulý bratr, který mi ke konci začal už dost pít krev. Zbytek vyplňuje rádoby kreativní kamera. Bohužel i vcelku zajímavý nápad na to, že někdo vidí mrtvé lidi, dost nevyužitý a promarněný. Rozhodně to z ruk scénáristů nebyl dobrý a domyšlený tah. Pokud se přenesete přes stigma Muzikálu ze střední, které si Zac celou dobu sebou táhne a zdá se, že se jen tak neodlepí a rozhodnete se podívat na romantiku k nedělnímu kafíčku, směle do toho. Pokud ovšem očekáváte kvalitní dialogy a inteligentní scénář, tak to musíte šáhnout do jiné poličky. ()

Reklama

atmen 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem neviděl ani jeden Muzikál ze střední, takže nemám Z. Efrona zaškatulkovaného jako většina zdejších uživatelů. Takže při vyslovení jména Efron se mi v žádném případě neježí chlupy. Ba co víc, třeba ve filmu Znovu 17 se mi jeho projev líbil a opět na rozdíl od většiny si myslím, že drama by dokázal v pohodě zahrát, jenže zde pokulhává kostrbatý fantasy scénář, který je spíše od druhé poloviny dobrodružnou pohádkou než lidským dramatem... Škoda, že se příběh neodehrával v rovině, která byla v první polovině filmu... To bylo uvěřitelné... ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je první pořádná a vážná role Zaca Efrona a je vidět, že mu fakt sedla. Nejdřív jsem si říkala on a drama - to k sobě moc nejde, ale mýlila jsem se. Filmu opravdu nemám co vytknout, snad jen trochu nedotaženej konec, ale co už. Hudba, herci i kamera byla naprosto super. Takže dávám 90%. A těšim se na další dramata se Zacem. Tohle musim mít v top 10. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Nic nového nepřinášející a předvídatelný film, který měl pro Efrona znamenat přesun k dospělým rolím. To je ale trochu silné slovo, protože tak velké ambice tenhle film nemá. Ale je třeba říct, že to není vůbec herec k zahození a pořádná vážná role na něj možná někde čeká. Samotný film není žádné mistrovské dílo, ale jako oddechovka na víkendové odpoledne je to akorát. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (12)

  • Jedním z rozdílů mezi románem Bena Sherwooda, podle kterého byl snímek natočen, a filmem je umístění děje. Zatímco knižní děj se odehrává v massachusettském Marbleheadu, film je situován do washingtonského Quincy. (Terva)

Reklama

Reklama