Reklama

Reklama

Cirkus hrůzy

  • Velká Británie Circus of Horrors (více)
Trailer

Plastický chirurg, který omylem zmrzačí pacientku, musí pověsit medicínu na hřebík a zmizí. Děsivá kultovní klasika. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Spíše bych řekl kriminálka která stojí za vidění jen díky posledním minutám. Konec je zjímavej a scéna pádu z lana je celkem silná ale celkově jsem se děsně nudil a některé scény byly extrémně natahované.herci ušly a Pleasenceho jsem málem nepoznal. Ale jak říkám celkově pro mě nic moc. Ale své fanoušky si to určitě najde. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Pokud je vám Dr. Schuler alias Anton Diffring poněkud známý, pak jste nejspíš viděli Fahrenheit 451 anebo jeho SS-Standartenführera Kramera ve slavném Where Eagles Dare - Kam orli nelétají. Circus of Horrors není zase až tak dobrý film, dnešními měřítky bráno by pochopitelně jako horor neobstál, ve své době ale stačilo jen ukázat krev, aby žánr byl naplněn. Circus of Horrors je na druhou stranu ale film, který má chytrý scénář, a taky v hlavní roli charismatického Antona Diffringa, který v roli šíleného/geniálního lékaře doslova září. Když se k tomu přidá nadprůměrný počet opravdu pohledných žen a zaujetí a libost pro filmy této doby, můžete se s hodnocením dostati i poměrně vysoko.___ Z mého pohledu žurnalisty je zajímavá také zmínka o yellow journalism, kterou Dr. Schuler ohodnotí s pohrdáním.___V neposlední řadě se mi moc líbila hudba. ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele

Cirkusové prostředí je zajímavé, obzvlášť některá z čísel, nebo nehod, třeba takové spadnutí z lana. Hrůzy mohlo být vzhledem k žánru více, ale vysloveně zase nechybí, ono to stejně připomíná spíše kriminálku, do které se to ve velmi slušném závěru překlopí. Výborná je hudba, Anton Diffring v hlavní roli a samozřejmě řada krásných žen. 60% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Plastický chirurg na útěku před spravedlností, převezme cirkus, mění obličeje znetvořeným zločincům a krásné artistky mu tam záhadně umírají. Prostě britské béčko, jak má být. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nejedná sa v žiadnom prípade o horor, ale o triler so sériovým vrahom. Cirkusové zasadenie nie je atraktívne, aspoň pre mňa, ale vďaka zaujímavému námetu a charizmatickému Diffringovi (známy ako tradičný predstaviteľ nacistických záporákov) príbeh dobre odsýpa. K zahodeniu nie je ani zbierka pekných žien, ktoré sa k hlavnému antihrdinovi zakaždým hádžu na nohám. Nie je to žiadne svetoborné dielo, také trilerové béčko na spôsob hammeroviek s jednoduchým scenárom a ženským krikom pri objavení sa mrtvoly či krvi, ale vyslovene mi vadilo len to množstvo menších nelogizmov, ktorých sa svojím prehnane sebavedomým a nevieryhodne nezodpovedným konaním antihrdina dopúšťal. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama