Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie vypráví o romantické tetičce (Z. Hadrbolcová), která náruživě miluje staré české filmy a své životní problémy a starosti se snaží řešit podle jejich vzoru. Žije se svým synovcem (J. Čenský) ve staré chátrající vile, která je jejím jediným majetkem. Finanční prostředky na opravu si chce opatřit výhodným sňatkem na inzerát. Rozhoduje se mezi dvěma nápadníky, jejichž úmysly však nejsou nezištné… (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Náramná volovinka. Zdena Hadrbolcová je v roli tetinky, která miluje pamětnické filmy, má starobylou vilku v Černošicích a synovce odborným asistentem na technice, roztomilá, ale odfláknutý scénář i režie poslaly celý ten nemožný příběh do kopru. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zvláštní slepenec scének, které i jakoby někam směřovaly, ovšem jako příběh nedopadnou nijak. Do toho kopírování situací z filmu pro pamětníky. Prostě celkově podivné. ()

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

"Film to je život. Život to je film.." Zdena Habrbolcová by si zasloužila lepší film jako připomínku jejího hereckého umění. Česká televize žel dnes zvolila tento poněkud slaboduchý televizní film, kde asi jediné co stojí za zmínku, je nápad propojit reálné životní situace se situacemi ze známých pamětnických filmů. Tenhle nápad není sám o sobě špatný, vše ostatní je jen takový neforemný slepenec scének. ()

Amonasr 

všechny recenze uživatele

Slátanina, jaká se hned tak nevidí. Kromě Hadrbolcové, která se na scénáři sama podílela, se nechytal ani žádný z herců, jak z takové nebetyčné kraviny byli asi sami zaskočeni. Jednu hvězdičku dávám jen za nápad s ukázkami z prvorepublikových filmů. Nic dalšího alespoň trošku stravitelného se už bohužel najít nedalo. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Dobří herci, ale chybí tomu větší švih. Zpočátku se to drobátko táhne. Divák se sice neumlátí smíchy, ale občas se zde sem tam nějaký ten humor objeví. Podruhé netřeba. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Vše stálo na hereckých výkonech, jinak to byla blbost a ne komedie. Vyzdvihuji zvláště Cízlera, Beka a Přeučila. Jeli ve svých zajetých kolejích a nezklamali. ()

Reklama

Reklama