Reklama

Reklama

Riziková laboratoř

(pořad)
  • USA Smash Lab
Reality-TV
USA / Velká Británie, 2007, 45 min

Účinkují:

Chuck Messer

Obsahy(1)

SMASH LAB uvádí tým inženýrů, kteří berou technologie dneška a snaží se je využít novými revolučními cestami. Mohl neprůstřelný kevlar chránit dopravní letadlo proti bombovému útoku? Mohl by obyčejný airbag ochránit helikoptéru před potopením v moři? Tyto a další otázky se pokusí vyřešit tým SMASH LAB. (TomStall)

Recenze (3)

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nemám tušení proč tenhle seriál vůbec vznikl. V 90% řeší problémy na které existuje daleko jednodušší řešení než se kterým přijdou. Nápady jsou nepraktické - těžko někoho přesvědčíte aby v případě katastrofy na moři , dobrovolně vlezl do ocelového válce aby se sožitým zařízením kterému málokdo rozumí , prořezal skrz trup lodi , a navíc doufal že tato strana / místo není už dávno pod vodou. /-/ Nesmyslné - už vidím řidiče aut , jak jezdí s 5 metrovou tyčkou na přední masce auta aby zabránily devastaci motoru při čelní srážce. /-/ Nebo nepraktické - když chcete skočit z xy metrů do vody , je lepší když napřed do vody hodíte asi 500 ložiskových kuliček , které rozvíří mírně vodu a vy dopadnete měkčeji - kdo by proboha sebou tahal 10 kilo ložisek , pro případ že by náhodou spadl do vody z větší výšky ? /-/ A nakonec stupidní - když nacpete do auta 45 kg výbušnin a sledujete co se stane z domem u kterého je auto zaparkované, určitě vás dokonale ohromí že půl baráku spadne ( fakt vypadaly překvapeně ) A navíc mi ani jeden z účinkujících není sympatický - z každého problému dělají 100x větší hrozbu než ve skutečnosti představuje a ještě se u toho tváří jak inženýři v NASA když stavěly raketoplán. 1 * a to z milosti. ()

Joneleth 

všechny recenze uživatele

dost slaby odvar z Mythbusters (i kdyz se nesnazi vyvracet myty ale spis prichazet s necim novym), celkove dost nuda, sedi protagoniste, * navic za Dianne na kterou jedinou se da koukat :-) ()

Reklama

Reklama