Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 87
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Recenze (94)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Špiónská parodie na NCIS, se živou postavičkou z Úžasňákových. Nekecám;) Zajímavé je snad jen to, jak Chris O'Donnell od Chirurgů zamakal a stal se z rozkydlého veterináře určeného k tomu, aby mohly dívky slzet a vzdychat u obrazovek, zase wostrým týpkem. Bohužel mu už nikdo nevysvětlil, že jeho klukovský šarm se čtyřicítky opravdu nedožil, takže je to vlastně totéž jako kdybyste se dívali na Matthewa McConaugheyho. LL nebyl nikdy Cool, (d)že(j), ale dokázal být vtipný, a mezi dvěma hlavními bijci to vcelku ladí. Ale jinak je to pro mě zcela nezajímavé, tohle pojetí mi vůbec nesedí. Ergo tuctová ne moc vážně se beroucí špiónokriminálka, ostudně parazitující na značce NCIS. Čistý průměr, 50%. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Původní NCIS je dobrej seriál. Ve svém žánru moderních "postupových" amerických kriminálek jeden z nejlepších, epizodický děj je skoro vždycky protknut nějakou tou větší linkou a každá postava má svoji osobitost a je zábavná, pak producent zvolal abraka dabra a naklonoval další jednotu z Námořní vyšetřovací služby a ta... Je děsná, NIC co fungovalo v původním seriálu tu není, předně postavy jsou zkoněné na nejvyšší míru, hlavní vduo vyšetřovatelů? Zcela uniformní a nudná dvojice, z nichž jsou oba zaměnitelné army figurky, šedé, ničim nespecifické a dokonale uniformní, byli by dokonce zaměnitelní mezi sebou, kdyby jeden z nich nebyl bílej a druhej černej, navíc jsou dle mého oba i bídně zahráni, ovšem co čekat od někoho, kdo se do titulků nechá dobrovolně uvést jako LL Cool J.... I tenhle tým má své techniky a specialisty na všechno elektrotechnické, jenže to jsou bohužel nejsou postavy ani zdaleka tak zábavné, jako potetovaná sexy gothka a jsou tak nudné, že ani nevím, jak bych je mohl urazit popisem. Jediné zábavné postavy tak zůstavájí zbylí dva vyšetřovatelé, u kterých ovšem začne velmi záhy nudit jejich neustálé popichování. Navíc i případy jsou poměrně nudné, snad jen ta vedoucí oddělení, co měří asi metr třicet je zábavná, ale jen proto, že chlemtá dobré čaje, to je dost málo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mno, mému osmiletému synovi se to líbí. Tím bych mohl komentář i hodnocení skončit. Ale nedá mi to. Je to blbé, je to trapné, kamera kolem vyšetřovatelů létá jak zběsilá, tým je na pěst taková ta klasická sestava IT odborník, roštěnka, pár namakanců s vtipnejma hláškama (z toho musí být jeden reprezentant nějaké menšiny) a ti mají nějakého exotického šéfa. tady je to paní Kadrnožková, které však už umřel Jonatán. Včera jsem omylem viděl jeden z dílů, kde se rohodla pomoci zajistit jeden oběkt a připajdala na místo v klíčový moment s brokárnou jak Árny. Ta brokárna vážila víc než ona a to paní Kadrnožková měla plné pampersky... No prostě strašné. Tady většinou nějaký terorista chce zničit minimálně jednu čtvrť většinou však celé L.A. Lid však naštěstí může spát, protože za něj bdí NCIS. Los Angeles... Škoda, že Chris O'Donnell nezůstal u smažených zelených rajčat nebo u čichání vůně žen, jak jej to učil slepý Al v devadesátejch.... Tehdy se zdálo, že má navíc než na tuhle přiblblinu. * ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Sci-fi pohádka o nesmrtelných agentech, kterým velí trpasličí verze M. Inteligenčně tak trochu "Walker, Texas Ranger", ale ten se alespoň nikdy netvářil jako seriózní seriál. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Jeden pjeknej černoušek, jeden pjeknej běloušek a hnedle se v tej Américe najde dostetek blbštejnů, který na to čumnějí jako vejři. Aby taky né, dyž sou vychovaný na "90210", "Dallas" a "Sexíku v Big Apple".... Kyž si vypíchnu vobje voči tak tomu na Braijovské klávesnici naťukám 48% a 3 slunce. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nie zlé, ale až tak ma to zatiaľ nechytilo. Svižnejšie ale menej atmosferické ako NCIS. Chémia medzi postavami troch silená. Jednoznačná snaha zaujať mladšie publikum... ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Mladší bratříček Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service není tak nadupaný, ale i tak je to zajímavý a zábavný seriál z Los Angeles. Největší sympaťák je jasně Chris O´Donnell, který o sobě po delší době dává pořádně vědět:-). 75 %. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po prvních dílech, následně když tak upravím. Přišlo mi, že tvůrci viděli původní seriál Miami Vice a trošku ho chtěli i zkombinovat s Jamesem Bondem (když Linda Hunt vybírá pro G-ho šaty a auto, připomíná to Q), dali do toho pár přestřelek á la L.A.Heat a přidali nadhled a humor. Pokud v tomto trendu vydrží a nezdebilní to pro debilní širokou americkou gaučovou masu, možná půjdu i výš. ()

anderson

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA Pay-TV PREMIÉRA: AXN = ?.11.2010 --- Tak už aj NCIS bude mať svoj spin-off. Celkom sa teším. (26.6.2009) Po včerajšej prvej epizóde možem konštatovať, že si na losangelskú pobočku asi zvyknem. (23.9.2009) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Já bych řekl že povedené a zábavné tahle dvojka je super akorát má cenu točit tolik dílu bohatě by stačilo jedna série 10 epizod a je to, ale co když vás to nenudí nechme to tak. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Tvurcum se spolecne s herci podarilo vytvorit v prubehu nekolika serii jendu z nejsympatictejsich krimi part, o ktere vim. Serial ma mozna sve diskutabilni a klisovite stranky, ale ten scenar a naboj jejich slovnich prestrelek ma proste sve kouzlo prebijejici i obcasne marinacke blaboly. Paradoxne me na teto serii nejvic bavi ta sympaticka mezilidska chemie, skvele si vzdy odpocinu. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Krasny dokaz toho, preco ma sucasne serialova tvorba iduca zo sukromnych TV oslovuje coraz menej a menej. Proste Vykal. 0 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, a taky velké napětí. Konec byl nejnapínavější, už jsem se bál, že tu holku únosce zabije, ale nezabil.88 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu rýchlokvasných kriminálnych seriálov s nesympatickými hrdinami, nudnými témami a trápnym humorom. ()

Reklama

Reklama