Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny zvídavé a šikovné děti, který hravým způsobem představuje nenáročné výrobky s návodem i názornými ukázkami a postupy při jejich zhotovení. Předměty mohou sloužit k jejich pobavení, dekorativnímu použití nebo jako dárky. (oficiální text distributora)

Recenze (38)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tady se pozná kdo má a nemá děti, jinak by tu nemohlo být tolik odpadů a že je to před kamerou? A co, tam jsou ještě daleko větší.... Je přeci jen dobře v malých dětech už od mala rozvíjet jejich fantazii a kreativitu, být trochu manuálně zručný, to není vůbec na škodu, a vždy se to hodí. Navíc se člověk nenudí, nečučí na telku a nebo do mobilu. My za mlada měli pěstitelky a dílnu, ve školce a ve škole (hlavně na prvém stupni) jsme stále něco kreslili, lepil, prostě vytvářeli, dodnes to mám někde v deskách na půdě i smým jménem. Přínosný pořad pro předškoláky a školáky. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Mottom tejto relácie pre najmenších divákov, z produkcie Televízneho štúdia Ostrava, verejno-právnej ČT, je veta: "Aj malé ruky dokážu veľké veci! A keď máš nápad, je to hračka." Aký to optimizmus. Mála drobotina tu za pomoci dvoch mladých, neznámych moderátorov, Jany Zajacovej a Ivana Martáka, vyrába rôzne nepotrebné, nepraktické, nepekné veci. Rozvíja to ich tvorivosť. To je v poriadku. A možno je to pre deti v predškolskom veku aj zaujímavé. Ale ja hádžem tie ich výtvory a s nimi aj celú túto reláciu do nádoby s označením odpad! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Milá Jano, jsem též malý šikula. Přijeďte prosím natáčet k nám. Umím provádět spoustu zajímavých věcí s předměty denní potřeby, uvidíš. Budeme se mocinky hodně moc bavit, smát a mil... malovat. Vem si prosím to růžové tričko, vypadá velice s... solidně. Tvůj hodný a těšící se chlapeček Kulyček. Ps: toho kreténa, co by si kanagonem přilepil hlavu k prdeli i tehdy, kdy by měl jen stéblo křížem přeložit, nech prosím doma. I se štábem, natočím nám hezkou vzpomínku na tatínkovu kameru, neboj. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Cílová skupina tohoto pořadu jsou malí školáčci. Nejde o to, vyrobit věšák nebo obarvit pouzdro na brýle, ale rozvíjet fantazii a smysluplně zaměstnat děti. Každá maminka ví, jak je to někdy těžké, protože nápady se časem vypotřebují, leč aktivita potomstva neutuchá. Moje děti mají dost vlastní invence, přesto Šikuly milují. ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele

Už první slabinou pořadu je samotný název Šikulové, jelikož zde vyráběné předměty by vyrobil i člověk s rozsáhlou demencí. Ale jinak je to milé... ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Krásný příklad dokonale zbytečného pořadu sloužícího na zaplnění časových mezer v programu. Navíc mi jaksi uchází smysl čím je to užitečné. K čemu je dobré, že naučíme malý děti vyrábět hnusný a nepoužitelný nesmysly, který nejlíp poslouží když se s nima zatopí v krbu? /viděno v TV: 5% a odpad!/ ()

stration 

všechny recenze uživatele

Kdyby chtěl můj synek dělat nějaký blbovinky podle tohoto pořadu, tak fakt nevím, kde a za kolik bych je musel shánět. Ale jinak celkem povedené. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Ano, mám v sobě velký kus dětské nezkažené a čisté duše a tenhle pořad prostě hodnotím velmi kladně a pozitivně. Já jako dítě jsem stále něco vymýšlela a vyráběla, takže takový pořad bych jistě zbožňovala. :D ()

bomber3 

všechny recenze uživatele

Nejsem proti tomu, aby si děti vyráběli různé nepotřebné nesmysly, aspoň se přitom zabaví. Ale jsem proti moderátorům, kteří se pořád idiotsky usmívají a melou nějaký unuděný sra***. Ještě by na ty děti mohli šišlat! ()

Reklama

Reklama