Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina kanadské komedie Vince (Rossif Sutherland) strávil pět let v kriminále a chtěl by za svou minulostí udělat tlustou čáru. Jeho bývalý šéf Kranski (Donald Sutherland), což je velmi nebezpečný muž, mu však dá jasně najevo, že takhle jednoduché to nebude. Má u něho velký dluh a ten musí splatit. Vince tedy začne znovu krást auta, ale setkání s krásnou Belindou (Rebecca Romijnová) mu dá novou naději. Obchodnice s uměním v něm totiž objeví pozoruhodný talent a podá mu pomocnou ruku… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Juto 

všechny recenze uživatele

Celkovo je to pekne obsadené, pekne natočené a poskladané, ale celkový efekt filmu je taký, že je dosť nezaujímavý. 3/10 ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

O čem že to bylo? Snad jediné dva zapamatovatelné nebo spíš vzpomínkyhodné elementy: Sarah Roemer a Rebecca Romijn. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Tohle že je komedie? Nějak mi ty fóry asi utekly. Hm co říct film nic moc, příběh ještě víc nic moc, ale celkově zas né taková hrůza. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Příběh špičkového zloděje aut a nadějného nekonvenčního umělce v jednom (Rossif Sutherland), kterému v novému životu brání jeho bývalí zločinecký šéf. No jo, Kanada!!! Komedie ani náhodou! Spíš takové neslané, nemastné drama při kterém je Vám po první minutě všechno jasné. Překvapením jsou celkem sympatické herecké výkony v čele s do role se stoprocentně hodícím Rossifem Sutherlandem Sutherlandem, od Femme Fatale trochu zestárnuvší Rebeccou Romijn, bývalou modelkou Sarah Roemer a legendárním Donaldem Sutherlandem v roli zločinného kápa. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama