Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý den nové tipy na zajímavé recepty přinese TV Nova v novém pořadu Tescoma s chutí, který se začal natáčet 1. května. Vaření se chopí zkušení kuchaři a kuchařky, pořadem Tescoma s chutí provází herečka s kulinářskou vášní Markéta Hrubešová. Poprvé se nový pořad Tescoma s chutí objeví na obrazovkách na konci letošního května. Tescoma s chutí, to je spoustu praktických rad od uznávaných gastronomických poradců, nové recepty na chutné, zdravé a rychlé pokrmy, také tipy, jak se snadno a rychle vypořádat s různými druhy surovin, přinese divákům nový pořad o vaření Tescoma s chutí. Zaměřovat se bude i na stolování, exkluzivní pokrmy či správné vybavení kuchyně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Paní rychlá občerstvení se musí vrátit pro tescomu.Abych se nevracel k tančícímu nádobí,budu vyprávět.Ty jídla jsou obyčejné pokrmy,které se podávají vedle v knajpě. Říkám si : to by nemuselo být špatné.Čumím na to z bezpečné vzdálenosti.Říkal jsem si : vždyt tam vaří,ale nějak jsem to nepochopil.Druhý díl jsem také nepochopil.Po třetím si řeknu že musím pořádně sledovat.Když jsem chtěl pochopit děj,tak jsem měl smůlu,jelikož jsem po obědě usnul.Pak jsem měl poslední možnost.V pátém dílu jsem pochopil,co to je za blbost.Úplně obyčejná jídla tam byla (třeba svíčková s brusinkami)ale záhadou zůstávalo,proč se to jmenuje tescoma s chutí.Tescoma je totiž jdna značka kuchynských potřeb.Pak mi to došlo.Nešlo o jídla.Šlo o ty výrobky.Prodávali tam ti jejich fujvařečky. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych chtěla vařit podle téhle tescomy s chutí tak nejen, že si musím pořídit celou výbavičku jejich výrobků, ale také bych měla nakoupit nepřeberné množství neskutečných cípovin, které snad v těhle končinách ani neseženu...Ivan Vodochodský se dal ještě přežít i když s těma jeho feťáckýma kecama....Ale Markéta Hrubešová je hrubě nemožná moderátorka čehokoliv...Všechny tyto novácké sračky o vaření jsou nejenže nekoukatelné, ale hlavně nepoužitelné!! ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak opět tu máme výpotek televize Nova, který disponuje stejně šíleným pojetím jako příšerné Babicovy dobroty. Jenže tentokrát tu nemáme Babicu, ale Markétu Hrubešovou, která moderuje dost křečovitě a povětšinu pořadu jen strnule stojí, nehýbe se a mechanicky odříkává nebo opakuje text. Prostě katastrofa. Vrcholem jsou díly, kdy s Vodochodským předvádějí, na co se používají některé pomůcky v kuchyni. Je to asi přednáška pro dementy, protože jinak si to nedovedu vysvětlit. Recepty nejsou dvakrát zajímavé, je to celkově uspěchané a silně nedovařený pořad o vaření a radách v kuchyni, a to vše servírováno polopatickou formou. Tak tohle teda ne vážená paní Hrubešová. Do jakých spodních vod jste to klesla? Nejsou role? ()

Foxhound#1 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrubešová její banda jsou vesměs vegani a podle toho taky ten pořad vypadá. Ne že by se tam neobjevily recepty z masa, ale slovo "zdravé" se tam vyskytuje až nechutně často. Prostě hnus, oproti tomu i Babicovy zbytky musí chutnat jako delikatesy. V 80 % receptů je buď hromada zeleniny, tofu nebo bio a podobný nesmysly. Markéto promiň, ale radši zas nafoť nějakej kalendář a vaření nech jiným. ()

Johny303 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná reklama na Tescomu, ve které střídající se trojice - Hrubešová, Gondíková, Vodochodský působí neskutečně nesympaticky. A do toho ještě ta příšerná (jakože čínská?) hudba v pozadí, ta se dá po těch pár minut vydržet taky jen s hodně pevnými nervy. Tescoma s chutí je prostě jen takovej hodně špatnej teleshopping. Navíc bez Horsta Fuchse, který by to možná alespoň na tu hvězdičku vytáhl. :) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama