Reklama

Reklama

Hung - Na velikosti záleží

(seriál)
USA, (2009–2011), 13 h 25 min (Minutáž: 23–43 min)

Hrají:

Thomas Jane, Jane Adams, Anne Heche, Eddie Jemison, Rebecca Creskoff, Gregg Henry, Alanna Ubach, Joshua Leonard, Arthur Darbinyan, Erick Avari, Lio Tipton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Komediální seriál z produkce HBO představuje basketbalového kouče Raye Dreckera jehož stíhá jedno pohroma za druhou. Utekla mu žena, shořel mu dům a bojuje o to, aby se k němu vrátily děti…  Komediální seriál z produkce HBO vypráví o basketbalovém kouči Rayovi Dreckerovi, který se ocitl v krizové situaci a stíhá ho jedna rána za druhou. Někdejší středoškolská sportovní hvězda ztratila už dávno svůj věhlas, Ray je teď rozvedený trenér ve středním věku, bojuje o to, aby znovu získal do péče své děti, a vyhoří mu dům. Ve snaze získat nové místo se rozhodne využít svých nejlepších schopností a podnikne poslední pokus změnit svůj osud. Zoufalé časy si žádají zoufalé činy…V hlavních rolích Thomas Jane, Jane Adamsová, Anne Hecheová ad.
(HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Dashiella k tomuto seriálu (1)

Hung - Na velikosti záleží (2009) 

Po 2.sérii: Musím sa priznať, že najmä v prvej sérii boli časti, pri ktorých som sa smiala viac než na BBT napríklad. Štýl humoru, toľko sebairónie a absurdnosti v udržateľnej miere, aby ste jej uverili- toto ma dostalo. Skvelý charizmatický hlavný predstaviteľ ma prinútil trochu váhať, pre akého diváka je tento seriál presne určený , pretože sexu tam je hojne a nenávidím túto nálepku, ale prinútilo ma to myslieť na označenie "porno pre ženy" (tak sa často označuje aj True Blood, vlastne tiež produkcia HBO). Porovnávajú ho s Californication, ale podľa mňa je oveľa lepší. Mám totiž pocit, že Hung je nenútenejší a netvári že, že požral všetku múdrosť sveta (nemyslím len hlavná postava, ale celý seriál ako taký). V priebehu druhej série som však mala pocit akoby doslova zmenili žáner z slušnej dramedy na čistú drámu, ktorá do vás pressuje strašne veľa emócií a je stále veľmi napínavá. Myslím, že im to však skôr celé fungovalo predtým, lebo potrebujete prílivy a odlivy (napätie strieda úľava, odľahčenie) aby to všetko dohromady viac zapôsobilo. Jednoducho, trochu som postupom času a častí divácky "chladla" (možno aj preto, že som si dala všetkých 20 za sebou a skončila o 5 ráno...). Každopádne sa teším na tretiu sériu a zatiaľ hviezdičkujem 4. ()

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama