Reklama

Reklama

Hung - Na velikosti záleží

(seriál)
USA, (2009–2011), 13 h 25 min (Minutáž: 23–43 min)

Hrají:

Thomas Jane, Jane Adams, Anne Heche, Eddie Jemison, Rebecca Creskoff, Gregg Henry, Alanna Ubach, Joshua Leonard, Arthur Darbinyan, Erick Avari, Lio Tipton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Komediální seriál z produkce HBO představuje basketbalového kouče Raye Dreckera jehož stíhá jedno pohroma za druhou. Utekla mu žena, shořel mu dům a bojuje o to, aby se k němu vrátily děti…  Komediální seriál z produkce HBO vypráví o basketbalovém kouči Rayovi Dreckerovi, který se ocitl v krizové situaci a stíhá ho jedna rána za druhou. Někdejší středoškolská sportovní hvězda ztratila už dávno svůj věhlas, Ray je teď rozvedený trenér ve středním věku, bojuje o to, aby znovu získal do péče své děti, a vyhoří mu dům. Ve snaze získat nové místo se rozhodne využít svých nejlepších schopností a podnikne poslední pokus změnit svůj osud. Zoufalé časy si žádají zoufalé činy…V hlavních rolích Thomas Jane, Jane Adamsová, Anne Hecheová ad.
(HBO Europe)

(více)

Recenze (42)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ PAY-TV PREMIÉRA: HBO = 6.10.2009 - HBO dnes "vypľulo" nový seriál. Múdrejší budem po viacerých epizódach. - K deju: Pilotná epizóda nás oboznamuje s hlavnou postavou, stredoškolským telocvikárom, ktorý sarkastickými monológmi a poznámkami glosuje svoj život ako aj Ameriku v čase súčasnej tzv. hospodárskej krízy. Navyše, ako "vedlejšák" vykonáva "najstaršie remeslo". Dámy nepochybne ocenia úvodné "striptýzové" titulky. :-) (29.6.2009) Séria, ktorá ma chytila tak ako kedysi TRÁVA. Skvelá zábava a pritom nikdy neskĺzne k žumpovému typu humoru. (20.10.2009) ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První série] No musím uznat, že jsem byl dost překvapen. Produkce HBO, pikantní synopse... ale dostalo se mi velmi kultivovaného, pohodového, "rodinného" a neškodného seriálu o sexu, bez sexu (no dobře, skoro bez sexu). Thomas Jane do hlavní role gigola skvěle sedí a celé se to ubírá trochu jiným, ne tolik laciným, směrem než se dalo očekávat. 1. sezóna 70 % ()

Reklama

pipapa odpad!

všechny recenze uživatele

Fak sem, fak tam - nám=zbožní výrobě už je úplně jedno, co natočíme, neb zdegenerované obecenstvo to určitě sežere i s navijákem. Mně stačily tři epizody a dost! Snůška keců hlavně o fakování, ale s totálně cenzurovanou mužskou nahotou a cenzurovaným sexem samozřejmě! Odporný vyžilý pomuchlaný seladón v hauptroli je obklopený dalším obtížným "hmyzem" všeho druhu...Další ukázka USamerické žumpy pro prostinká hovádka, která v těchto výkalech nacházejí hodnoty, které tam nejsou. Fuj!!! ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Po 2.sérii: Musím sa priznať, že najmä v prvej sérii boli časti, pri ktorých som sa smiala viac než na BBT napríklad. Štýl humoru, toľko sebairónie a absurdnosti v udržateľnej miere, aby ste jej uverili- toto ma dostalo. Skvelý charizmatický hlavný predstaviteľ ma prinútil trochu váhať, pre akého diváka je tento seriál presne určený , pretože sexu tam je hojne a nenávidím túto nálepku, ale prinútilo ma to myslieť na označenie "porno pre ženy" (tak sa často označuje aj True Blood, vlastne tiež produkcia HBO). Porovnávajú ho s Californication, ale podľa mňa je oveľa lepší. Mám totiž pocit, že Hung je nenútenejší a netvári že, že požral všetku múdrosť sveta (nemyslím len hlavná postava, ale celý seriál ako taký). V priebehu druhej série som však mala pocit akoby doslova zmenili žáner z slušnej dramedy na čistú drámu, ktorá do vás pressuje strašne veľa emócií a je stále veľmi napínavá. Myslím, že im to však skôr celé fungovalo predtým, lebo potrebujete prílivy a odlivy (napätie strieda úľava, odľahčenie) aby to všetko dohromady viac zapôsobilo. Jednoducho, trochu som postupom času a častí divácky "chladla" (možno aj preto, že som si dala všetkých 20 za sebou a skončila o 5 ráno...). Každopádne sa teším na tretiu sériu a zatiaľ hviezdičkujem 4. ()

Yahey 

všechny recenze uživatele

Na téma loosera, jehož jediným talentem, je jak zjistí, velké přirození, je to vlastně dost kultivované, neobscénní, přirozené a uvěřitelné. Začínající gigolo Ray prochází psychologickým vývojem ve vztahu k ženám, je nucen naučit se je vnímat a chápat. V tom mu pomáhá úplně obyčejná žena, šedá myška, která se chytla "svého snu" a která ho, mimochodem, pase. Oba dva ztracení lidičkové, s nimiž se snadno ztotožníme (a držíme jim palce), tak paradoxně díky této profesi nacházejí nejen z čeho žít, ale i důvod, proč žít. Vymaňují se (jako v Americké kráse) z osidel konformity ve prospěch svého snu, na který se leckdo může dívat skrz prsty. Námět obrací naruby klasická seriálová klišé (pasák a kurva v prohozených genderových rolích). V kontrastních pozicích proti nim vystupuje na Roye žárlící kouč z kurzu pro začínající milionáře a Rayova hysterická exmanželka. Roy je také nucen vyzkoušet si nejrůznější podoby mužské dokonalosti, aby naplnil ženské tužby. Humor lehce nahořklý životní zkušeností a ironií. Volný český překlad "Na velikosti záleží" je výstižný, je to opět obrácený stereotyp. ()

Galerie (296)

Zajímavosti (3)

  • V deviatej epizóde druhej série bije Tanya (Jane Adams) Horny Patty (Lauren Weedman) opaskom. V prvom zábere si ho dá dole zo šiat a je vidieť, že žiadny nemá. Keď sa kamera otočí, Tanya stále drží v ruke opasok, ale na šatách má už nasadený iný. (Fanita)
  • Anne Heche se vrátila k natáčení jenom 8 dní od narození jejího syna Atlasa. (newpage)
  • Thomas Jane (Ray Drecker) hrál již dříve mužského prostituta, a to ve filmu Hříšné noci (1997). (zuza99)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama