Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První stavební show Jak se staví dům navazuje na úspěšný pořad Jak se staví sen. Účastníci z řad "obyčejných smrtelníků" budou mít možnost před zraky televizních diváků designově a stavebně zařídit dům v anglickém stylu! (oficiální text distributora)

Recenze (22)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Většina z těch co tam lezla ví o stavařině pěkně kulové a i když je velice lákavé vyhrát pěkné bydlení, tak bych tam nelezl. Protože tahle „show“ dělá z lidí jen blbce – no a u mnohých to nedalo ani velkou fušku. ()

Langy10 odpad!

všechny recenze uživatele

můj názor je to píp píp píp píp píppíp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp píp . :-( ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Já se smál.. to byla síla... proč se lidi co nic netuší o stavařině hlásí do pořadu, kde se ,,staví,, barák? Za nějaké ty sympatické dvojice a um některých soutěžících 1z5.. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Pavel Cejnar by už nikdy neměl uvádět nic, kde je na něj vidět. Raději by se měl vrátit ke svému rádiu, tam to není taková hrůza. A především by měl konečně zahodit tu svou nemožnou umaštěnou vojenskou čepici. ()

Tyna31 

všechny recenze uživatele

Možná zajímavý nápad, jenže tady ani tak nejde o to, ukázat jak podtavit dům, ale o to, jak z toho udělat pořádně trapnou šou. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Jako přeci na tom, že se několik párů předhání v tom, kdo postaví lepší dům se nedá postavit aspoň jakás takás TV-show, jenže TV Prima nás (ne)přesvědčuje o opaku. ()

Reklama

Reklama