Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento příběh vypráví o osudu čtyř vysokoškolských studentů, kteří se vydají zkoumat Ozarské hory. V horách však přichází do styku s geneticky zdegenerovanými tvory, jež jsou potomky místních lidí, kteří žili v jeskyních. Začíná zběsilý boj o přežití proti teritoriálním mutantům. (Chatterer)

Recenze (36)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čtveřice studentíků vs. zdegenerovaní vidláci. Inspirace Horami je celkem zjevná, ale zase mě tyhle horory neurážej a navíc dnes už nic moc novýho vymyslet nejde. Ta parta mladejch mě pochopitelně štvala, ale potěšilo, že to největší hovado si vzali uslintaní burani do parády jako první a zbytek už byl jakž takž snesitelnej. Čo mě ještě trošku vadilo bylo šero, ve kterém se většina důležitých scén odehrávala. Naopak se mi líbila nadrbaná zrůda, mimino a stanovej závěr. Celkově pro mě docela překvapení. 60% ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

V rámci hixploitationu posledních let nadprůměr, první polovina je žánrově téměř dokonalá. Závěr trpí tradičně maškarní přehlídkou, v tomto případě v jeskyni - namísto sázky na množství mutantů se slabšími akčními scénami by se měli filmaři s menším rozpočtem více soustředit na psychický tlak, na exploitation v krystalické podobě. Celkově však spokojenost. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Vlastně skoro to samé jako Wrong turn takže pokud máte rádi vidlácké mutanty, tak Vás to neurazí. WWE super a star k tomu Chris Jericho ve filmu kdoví jak zásadní roli nemá, ale jako fandu mě jeho přítomnost potěšila. Ze scén mě dostala rozhodně ta, kde je dacan přivázanej k židli a před ním si promastí pekáč mutantka, co ho balí :-D to sem snad ještě nikde neviděl a chvilku jsem čekal, jestli se dacan nenechá sbalit. Jinak mutanti agresivní, nadrbaný a zruční v sejmutí všech dvounožců, co jsou hezčí než oni (to byli všichni) . Je tam krev, je tam násilí, je tam všechno co má bé až céčkovej horor mít, takže celkem i spokojenost sice to nestraší, ale zvráceně mě to pobavilo. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nepriatelia dobra prichádzajú, už pri tejto začiatočnej ,,inteligentnej˝ vete som začuchol, že film bude zas bezduchý, tupý a s primitívnymi múdrosťami a tak aj bolo. Je tu aj veľa postav, ktoré boli, nechcem sa vyjadriť neslušne, ale neskutočne ohavné a to nemyslím tých zdegenerovaných ľudí. Film plý gičovitosti, klišovitosti a nezmyselného chovania postav. Je tu pár efektnejších scén a masky tiež neboli zlé, za každú tuto vymoženosť dávam po 1*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda čekal jsem to daleko lepší. Tohle je už strašně zaběhlé klišé plné chyb a naprosto idiotských postav. Někteří mutanti vypadaly celkem fajn ale nedostaly tolik protoru, a ostatní mutanti nevypadaly jako mutanti. Film vyznívá celkem špatně a při tom to mohla být taková zábava. Při tom některé gore efekty ujdou. Postavy jsou ale strašně debilní a přijde mi jako dkyby naschvál utíkaly za mutantama. A ani mutanti nedostaly moc rozumu a klobouk celému filmu dává naprosto otřesný a směšný konec. Ten byl tak přehnaně špatnej že něco tak vtipného neuvidím ani v komediích. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama