Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento příběh vypráví o osudu čtyř vysokoškolských studentů, kteří se vydají zkoumat Ozarské hory. V horách však přichází do styku s geneticky zdegenerovanými tvory, jež jsou potomky místních lidí, kteří žili v jeskyních. Začíná zběsilý boj o přežití proti teritoriálním mutantům. (Chatterer)

Recenze (36)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skupinka debilních studentů (oj, jak jsem se těšil, až budou zmasakrováni) zavítá na farmu dr. Moreaua (akorát je bez doktora). Vpodstatě jsem očekával, že nepůjde o nic jiného, než ty blby odkráglovat. Jen jsem čekal, že to bude výživný masakr (nebyl). Též jsem doufal, že nepřežije jako jediná hysterická ženská, jak bývá v tomto žánru zvykem.Studentíci mají ze všeho nehoráznou bžundu, ale když jde do tuhého, chovají se samořejmě hovadsky. Pobíhají po lese s baterkami a dělají kravál jak stádo slonů. Není divu, že mutanti jsou jim záhy v patách (by mě zajímalo, kde vzali pro natáčení tolik znetvořených hub). Za šití, zlámané pracky a ty huby dám 2*, ale jinak bída... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Proč skoro žádný začínající filmař, který má omezený rozpočet, nechápe, že cesta k úspěchu je kvalitní, originální, netradiční scénář? Na tisící tuctovou nízkorozpočtovou verzi námětu studenti vs. zmutovaní vidláci přece není nikdo zvědavej. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

VELICE KRÁSNÉ BARVY, COŽ U HORRORŮ NEBÝVÁ ZVYKEM. MUTANTI BYLI VYTVOŘENI SKVĚLE, NEBYLY TAM NUDNÉ PASÁŽE......DOCELA JSME SE POBAVILI. Dávám 60% ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že už příliš nevím, o čem to bylo a asi bych při policejní identifikaci nebyl schopen rozpoznat jednotlivé protagonisty, ale jedno vím jistě. Nebavil jsem se. Vůbec. Sbírka nesympatických herců ve skrz naskrz podprůměrném příběhu se vaši pozornost nezaslouží. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát viděna kopírka Texaského masakru říznutá Horami, co mají oči a snad i Padají do tmy... A průser je v tom, že je to kopírka silně nepovedená... Amatérská, nudná, bez napětí, s nesympatickými herci a bez té pravé hororové atmosféry... Tenhle kus, kromě pár slušných masek mutantů nemá co nabídnout... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda čekal jsem to daleko lepší. Tohle je už strašně zaběhlé klišé plné chyb a naprosto idiotských postav. Někteří mutanti vypadaly celkem fajn ale nedostaly tolik protoru, a ostatní mutanti nevypadaly jako mutanti. Film vyznívá celkem špatně a při tom to mohla být taková zábava. Při tom některé gore efekty ujdou. Postavy jsou ale strašně debilní a přijde mi jako dkyby naschvál utíkaly za mutantama. A ani mutanti nedostaly moc rozumu a klobouk celému filmu dává naprosto otřesný a směšný konec. Ten byl tak přehnaně špatnej že něco tak vtipného neuvidím ani v komediích. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Debilní tínedžeri - výlet - zapadákov - "incesťáci" - vraždenie a mučenie - akožepointa. Pokiaľ vám táto schéma nič nevraví, potom hviezdičkami šetriť nebudete. Inak strata drahocenného času. Pre vylepšenie dojmu odporúčam rozhodne radšej WRONG TURN. (29.6.2009) ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Vše už bylo napsáno - těžce neoriginální. Když on je to ale můj oblíbený námět a bál jsem se většího průseru. => 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Stupidní chování naší čtveřice teenagerů stojí za pousmání již po prvních minutách, protože jde o klasickou sbírku primitivů s velmi malým IQ ( to mají být vysokoškoláci?). První setkání s místními však lehce napraví snímku jeho reputaci a nuda začne pomalu ustupovat do pozadí. Dopomoci k tomu měl i poněkud tvrdší hudební doprovod z dílny Scotta Rockenfielda, který v určitých chvílích skutečně navodil zajímavou atmosféru. V kombinaci s nepříliš přesvědčivou kamerou a trhanými záběry tak diváci sice místy ztráceli přehled co se děje na obrazovce, ale svůj účel to splnilo. Pomalé poodhalovaní děsivého tajemství farmy i obyvatel nám nabídne chvílemi opravdu krvavou podívanou. Dementní postavy začnou dostávat pořádnou lekci a mord scény byly místy opravdu rozmanité. V těchto chvílích začala mít atmosféra konečně slušné tempo a já se dostával do varu. Samotné masky mutantů totiž nebyly vůbec špatné ba naopak. Je jen velká škoda, že někteří z nich nedostali více prostoru. Teď trochu odbočím, ale ty pobožné kecy mě místy pěkně srali a přestože se na konci dočkáme vysvětlení, tak si to mohli tvůrci odpustit. Potěšila mě však účast wrestlera Chrise Jericha, který patří v WWE k mým nejoblíbenějším a to dlouhé bílé háro mu dokonce slušelo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Možná je škoda té horymajíwrongturnovské části, protože začátek, hemžící se opravdu podivnými postavami (včetně sexuálně neukojené mutantky) je docela zajímavý a z mnoha stránek (příběh, postavy, určitě masky) mě to až překvapivě bavilo. Závěrečná stanová scéna trochu napravuje ono zmíněné pošramocení, takže z toho nakonec film vychází docela dobře. Že to není nijak originální, mi zrovna v tomhle případě moc nevadilo. A dokonce i ti mládežníci byli v rámci možností přežitelní a snesitelní. Takže jsem byl docela spokojen a snad i trochu mile překvapen. 3,5* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Škoda herců šel bych do plna atmosféra filmu výborná albinska farma parádní prostředí a co se týče zrůd vydařené, hlavně krasavice co chtěla sex :-D Podobné krasavice najdete i v pach krve či hory mají oči ale tohle je další slušná podívaná. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čtveřice studentíků vs. zdegenerovaní vidláci. Inspirace Horami je celkem zjevná, ale zase mě tyhle horory neurážej a navíc dnes už nic moc novýho vymyslet nejde. Ta parta mladejch mě pochopitelně štvala, ale potěšilo, že to největší hovado si vzali uslintaní burani do parády jako první a zbytek už byl jakž takž snesitelnej. Čo mě ještě trošku vadilo bylo šero, ve kterém se většina důležitých scén odehrávala. Naopak se mi líbila nadrbaná zrůda, mimino a stanovej závěr. Celkově pro mě docela překvapení. 60% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nepriatelia dobra prichádzajú, už pri tejto začiatočnej ,,inteligentnej˝ vete som začuchol, že film bude zas bezduchý, tupý a s primitívnymi múdrosťami a tak aj bolo. Je tu aj veľa postav, ktoré boli, nechcem sa vyjadriť neslušne, ale neskutočne ohavné a to nemyslím tých zdegenerovaných ľudí. Film plý gičovitosti, klišovitosti a nezmyselného chovania postav. Je tu pár efektnejších scén a masky tiež neboli zlé, za každú tuto vymoženosť dávam po 1*. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Vlastně skoro to samé jako Wrong turn takže pokud máte rádi vidlácké mutanty, tak Vás to neurazí. WWE super a star k tomu Chris Jericho ve filmu kdoví jak zásadní roli nemá, ale jako fandu mě jeho přítomnost potěšila. Ze scén mě dostala rozhodně ta, kde je dacan přivázanej k židli a před ním si promastí pekáč mutantka, co ho balí :-D to sem snad ještě nikde neviděl a chvilku jsem čekal, jestli se dacan nenechá sbalit. Jinak mutanti agresivní, nadrbaný a zruční v sejmutí všech dvounožců, co jsou hezčí než oni (to byli všichni) . Je tam krev, je tam násilí, je tam všechno co má bé až céčkovej horor mít, takže celkem i spokojenost sice to nestraší, ale zvráceně mě to pobavilo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ked uz particka ludi bojuje proti zdegenerovanym tvorom, odporucam Wrong Turn, najma 1. Toto bola slabota : mizerna rezia, priserne herecke vykony, nuda : 20 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

To,že to nebude nic originálního,mi bylo jasný už podle krátkýho obsahu,kterej sem si přečetl.V tomhle sem problém neměl,a jestli někdo čekal něco víc,pak si vybral špatnej film na čumění.Jenže už strašný,nesympatický obsazení,hlavně svym chováním a jednáním mě skoro donutilo přát jim rychlou smrt,a to by asi nemělo bejt.Ani scény boje proti mutantům nebyli nic moc,v tomhle musim říct,zlatej Wrong turn.Tady všechno bylo v křeči,prostě jen slabej průměr.50%. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

V rámci hixploitationu posledních let nadprůměr, první polovina je žánrově téměř dokonalá. Závěr trpí tradičně maškarní přehlídkou, v tomto případě v jeskyni - namísto sázky na množství mutantů se slabšími akčními scénami by se měli filmaři s menším rozpočtem více soustředit na psychický tlak, na exploitation v krystalické podobě. Celkově však spokojenost. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to jen kvůli Chrisi Jerichovi a ten mě tam rozhodně nezklamal, i přes jeho zanedbatelnou roli. Rozjíždělo se to dobře. Nic složitého, prostě skupinka studentů, co se zasekne v podivném městě plném postižených a zlých lidí. Jsou nenasytní, a proto se snaží přijít na kloub nějaké stupidní legendě. První hodina byla fajn, ovšem poslední půlhodinu nebylo prakticky nic vidět. Člověk slyšel jen vřískající holku a dementně mumlající mutanty. Potom obří výbuch jak z amerického akčňáku a potom rozuzlení, které každý vědět již po 10 minutách. Špatní herci. Nicméně ze začátku byla atmosféra docela slušná, takže to zase takový odpad není. ()

Reklama

Reklama