Reklama

Reklama

Za školu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2008, 24 min

Režie:

Petr Ryšavý

Účinkují:

Ondřej Havlík

Obsahy(1)

Soutěží středoškoláci, kteří hájí svoji školu. V každém dílu se utká tým domácích s týmem hostů. Nejvyšší cenou v soutěži (pro absolutního vítěze) je dvouměsíční zahraniční stipendium pro všechny členy týmu, přičemž soutěžící si budou moci zvolit typ školy i jazykovou oblast. V režii Petra Ryšavého moderuje Ondřej Havlík. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Soutěž pro školáky, kteří nechtějí jít na hodiny učení a radši chodí za školu. Na pobavení a osvěžení znalostí. / Viděné epizody cca *20-30.dílů / ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další soutěž pro mladé. Tentokrát skupina lidí reprezentuje celou školu a spolužáci jim fandí. Postupně musí plnit různé úkoly. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Namátkou jsem se díval a zdálo se mi, že některé otázky byly prakticky nesplnitelné (např. hudební s vrzáním na skleničky s vodou). Takže mám dojem, že je vymýšleli lidé bez zkušeností. Ale možná se mýlím. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Pokud by v soutěži nevystupovalo družstvo našeho gymnázia, tak bych o pořadu asi nevěděl. Spíš nuda než akčnost nebo zábava. Samotné natáčení zabralo filmařům celý den. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Těch cca 24 minut co trvaly jednotlivé epizody tohoto soutěžního pořadu pro teenagery, se daly rozhodně vydržet. Souboje studentů jednotlivých škol mnohdy doprovázela slušná atmosféra „čumilů“, moderátor taky nebyl nejhorší. Ti co mají chuť si osvěžit paměť, se na díly klidně můžou ještě i dnes mrknout v archívu ČT. ()

Carthorias 

všechny recenze uživatele

Sympatický moderátor, celkem akční střih, a můj starý gympl došel až do finále. Rozhodně nejlepší z řady odpoledních čétečkových dětských show. ()

SHA 

všechny recenze uživatele

No, teď nejsem úplně objektivní, protože si myslím, že ten pořad jako takový na ty 3 * nemá, ale... Jak někdo, kdo byl účasten natáčení vím, že je to mnohonásobně větší zábava, než jak to potom vypadá na obrazovce a mám na to spoustu milých vzpomínejk. Tak proto ty 3... ()

eMatt 

všechny recenze uživatele

Ředitel tam nacpal lidi z naší třídy - tam je to celkem fajn i když ste tam od rána do večera, celkem zábava ale potom přijde podání ve formě televizního vysílní. Ten rozdíl je obrovskej prostě všechno uchvátaný zrychlený a celkem nic moc takže jako pořad lehký nadprůměr v českých soutěžích. ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

oukej, kdybych v soutěži sám nevystupoval, asi bych o ní taky nevěděl. Ale co, televizi jsem dostal, tak dávám na oplátku tři hvězdy :D ()

Koprix 

všechny recenze uživatele

Průměrná televizní soutěž pro středoškoláky uváděná jakýmsi trapným klukem. To byl můj názor po shlédnutí jednoho dílu. Avšak měla jsem tu možnost zažít si natáčení na vlastní kůži, poznala jsem sympatický štáb a ještě více sympatického moderátora, toho "trapného kluka," z kterého se vyklubal mistr republiky v beatboxu se svérázným smyslem pro humor. Opět se potvrdilo pravidlo, že je lepší nedat na první dojem, protože od té doby se na soutěž dívám s nadhledem a docela si jí užívám :) ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Už dlouho u nás nepotřebovala nějaká televizní kategorie tolik provětrat, jako soutěžní pořad pro děti, respektive studenty. A tak přišlo Za školu přesně s tím, s čím mělo. Středoškoláci jsou zajímavější než menší děti a proto jsou úkoly zajímavější i pro dospělé. Jsou chytré, originální a prověřují všechny možné vlastnosti soutežících, včetně schopnosti spolupráce. Ondru Havlíkovi to jde. On není o moc starší než soutěžící, což je moc dobře. Nedělá z nich pitomce, je to spíš takový parťák a průvodce, sláva. No a na závěr, dost možná to nejdůležitější - bojují o doopravdy atraktivní ceny, zvlášť tu hlavní. Já jsem po dlouhé době spokojená. ()

Reklama

Reklama