Reklama

Reklama

Chyba aneb muž ze seznamu

všechny plakáty

Obsahy(1)

Chvilkové selhání poctivého a dobrého člověka a jeho zoufalá snaha vrátit se zpět.
V dokumentárním filmu z roku 1995, jehož název nenechá nikoho na pochybách, oč jde, se režisér Andrej Krob pokouší odhalit jeden z principů, které vedou k chvilkovému selhání poctivého a dobrého člověka, a jeho zoufalé snahy vrátit vše zpět. Celý příběh je zajímavý i tím, že je rámován výpovědí bývalého spoluvězně muže ze seznamu - Václava Havla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

igi B.

všechny recenze uživatele

Už DOST prosím, pane Václave Havle! . . . Bez hodnocení a raději i bez dalšího komentáře! - - - - - (Poprvé viděno 7.7.2009 na ne-jiném prostoru, ne-hodnocení a ne-komentář zde jako první - 7.7.2009) ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Dokument o disidenství Václava Havla obsahuje hodně rušivých prvků, které tak zajímavost o soužití Václava Havla se spoluvězněm Marečkem zbytečně rozmělňují. Rušivě působí stylizovaně rozložená MF Dnes s titulkem Václav Havel... Zbytečné mi připadaly i mezihry snažící se o rekonstrukci. A nějak jsem nepochopil stopujícího vojáka, kterému Václav Havel zastavil??? Naopak chybělo mi vzájemné setkání Václava Havla a Marečka před kamerou. Průměrného hodnocení (hlavně za filozofování) nezvýším ani za scénu Olgy Havlové s kníračkou Ďulou. V tomto dokumentu asi roli hrát neměly. ()

Reklama

Reklama