Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina maskovaných lupičů pronikne do přísně střežené vládní budovy, kde odcizí tajné dokumenty ohrožující světovou bezpečnost. Policista Tom (Romano Kristoff) kvůli netradičnímu a efektnímu provedení celé akce požádá o konzultaci svého dávného přítele Steva (Ron Marchini), odborníka na netradiční způsoby boje. Ten okamžitě rozpoznává rukopis obávaných bojovníků ninja. (J.Connor)

(více)

Recenze (7)

ontar83 

všechny recenze uživatele

Na tomhle snimku je zajimave jen jedine, hlavni hrdina ninja je jediny, kdo neumi vubec hrat. Ostatni i vedlejši postavy alespon trochu ano. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Godreyho Ho nepočítám, to je snad žánr sám pro sebe. Pak tedy právě Bojovníci Ninja jsou povinnou četbou pro všechny, kdo se domnívají, že Americký ninja či další Firstenbergovi ninja kousky jsou odpad! Žánr horor je úplně mimo. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

S hororem to nemá skoro nic společného. Jen ninjové masakrují toho kdo jim přijde do cesty. Hledají náký dokumenty k výzkumu, ale ani se nedozvíme k jakýmu nebot ho nestačí dokončit a k na paty se jim snaží dostat policie, celé je to spíš nezáživné a to kouzlo 80.let už tady prostě nefunguje. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ultralacné akčné céčko s nindžami, ktorí sa dokážu pobyhovať pod zemou lepšie ako krtkovia. Celé je to výkvet toporných hereckých výkonov, dialógmi a trápnym scenárom, s ktorými autori veľa práce nemali. Jedna hviezda iba za choreografiu súbojov, nie že by boli nejako výnimočné, skôr priemerné, ale vzhľadom na osemdesiate roky obstojné. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Strašný céčko, který si hraje na béčko, ale vůbec na to nemá. Možná, že kdyby mi bylo pět tak bych to baštil. Takhle jsem u toho málem umřel. Navíc scénka kde Steve seká dřevo tak to bylo za moc už. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

BOJOVNÍCI NINJA Sedm Ninjů pronikne do federální budovy a ukradne přísně tajné dokumenty pro mocného Kurada (Ken Watanabe). Do zbraně je povolán ninja Steve (Ron Marchini), jediný člověk, který ho může zastavit a zachránit svět. Režii této kraviny měl John Lloyd. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi bylo 10, možná by to fungovalo, ale takhle bohužel ne. Hodně trapný film, kde chyběl děj a souboje ninjů ? Hrůza hrůz, takovou trapárnu jsem dlouho neviděl. 15 % ()

Reklama

Reklama