Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Srdce ve větru (E81)

(epizoda)

Obsahy(1)

Krásná Sophie si má brát movitého lorda, když se nečekaně po letech setkává s jeho bratrancem. Sophie si uvědomí, že bez své dávné lásky nedokáže být nikdy šťastná. Před kostelem čekají svatebčané i netrpělivý ženich na nevěstu. Ta se zdržela, protože čeká na bratra Edwarda, který ji má dovést k oltáři. Jenže ten zapíjí v hospodě s kamarády svatbu své milované sestry, se kterou zůstal po smrti rodičů sám. Nakonec se Sophie rozhodne jet do kostela sama. Jede velmi rychle a na jedné křižovatce jí nedá přednost mladík na motocyklu a spadne. Sophie k němu běží a údivem zjistí, že je to její bývalý přítel, lékař Justin, který před dvěma lety náhle odjel do Jižní Afriky za sestrou. Jediný pohled stačí, aby v Sophiině srdce vzplála stará, nikdy nevyhaslá láska. I Justin ji stále ještě miluje… Zcela zmatená Sophie přijede do kostela a přede všemi oznámí, že se svatba nekoná. Její bratr Edward, který mezitím dorazil, to omluví její nehodou. Matka ženicha, lady Margaret, je ale nadmíru rozhořčená: nemá Sophii ráda, má pocit, že není jejího syna hodna, a teď si myslí, že je zcela zbytečně zesměšnila… Sophie má teď plné ruce práce s novým koněm, kterého jí koupil otec těsně před smrtí. Jak ale Edward zjistí, neměl na něj dostatek peněz, a tak koně vlastně koupil lord Douglas, který je velmi bohatý, přestože jeho peníze prozatím ještě spravuje matka. To ovšem Sophie neví. je ale znepokojená, protože kůň se nezdá zdravý: kulhá a má často koliky. Přitom se má zúčastnit dostihů a Sophie pevně doufá, že vyhraje. O jeho nemoci se radí s Justinem, který jí dá koření z Afriky a připomene, že kůň je alergický a potřebuje jinou stravu. Když to jeho trenér zkusí, ušlechtilý kůň se ihned uzdraví… (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Honzíno odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt na poblití. Někdo řekne - ty nemáš rád romantiku - ale to řekne divák, který tomuto žánru odpustí vše, jenže když se na snímek podíváte blíže, nejde o romantiku. Jde o maximální prázdnost, plytkost a hloupost. Tohle napíše, zahraje i zrežíruje osmileté dítě. Darmo mluvit. Jeden večer po túře na Slovensku. 10% za masochistickou míru zábavnosti. ()

UnCool odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film byl tak krásně pitomý asi jako režisér, či hlavní protagonisté. Nejlepší je, že hlavní záporňák jinak věhlasný doktor se většinu filmu chová asi jako gorila na hodně silných drogách a například nechápe jakou funkci má klika u dveří. Sleduje lidi, kteří jsou asi tak 5 metrů od něj, dalokehledem. Celkem mě pobavilo, když této gorile vyrazili pistoli z rukou a ze všeho nejdřív se začkali muckat, místo toho aby tu zbraň zajistili, ale nechali ji ležet u zlouna, který ležel při vědomí na zemi. Ten byl ale stejně pitomý a zapomněl na co se ta zbraň dá použít a už se jí nedotknul. Vrcholem všeho byl dostih, kterého se zůčastnil jen jeden kůň, který překvapivě vyhrál. To fakt bylo dílo! :D ()

Reklama

Gortyna odpad!

všechny recenze uživatele

Marodím a ze zvědavosti a nedostatku jiné činnosti jsem si řekl, že se kouknu na film, co má 15 %. To jsem opravdu koukal - nic podobného jsem jakživ neviděl. Ale na druhou stranu - co to muselo dát práce: nádherné exteriéry - tu gotický chrám, tu zelená louka, po níž cválá bělouš - sněhobílé kostýmy bez poskvrnky (akorát jeden herec šlápnul do hovna), zářivé úsměvy, spisovná, kultivovaná řeč. Jsou to velmistři svého oboru - kýče. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jako správná citlivka i já znám RózaCmundu Pičrovou a když se chci jako pravá sádlomasochistka pěkně týrat, mrknu na anál Prima Láv, kde od 20h vždy běží nějakej ten její sqost. Jako kulisa k žehlení, pečení nebo rejpání v nose totiž není nic lepšího než romantický filmy z péra této děvy. V první řadě mám nutkavou touhu se svěřit, že Sophie se celej film projevuje jako strašlivá kráva a já si vroucně přála, aby jí ten její kůň kopnul do držky. Nejen, že zruší svou svatbu s nebohým lordem Douglasem (a udělá z něj tak v plným kostele čuráka), ale jako bonus ho úplně opustí a to kvůli svý dávný lásce, doktorovi bez hranic, jehož jméno si nepamatuju už teď, říkejme mu třeba Jonáš (mám mlhavou představu, že byl fakt od "J" ) . Jako divačka jsem byla nucená sledovat, jak labilní Sophie toká víc a víc k Jonášovi a to tak mocně, že nasadí Douglasovi bez skrupulí parohy, ale má na něj držkovou, že jí sledoval večer do podniku (jak si vůbec dovolil jí nevěřit, copak je ona nějaká kurva?) jop je kurva...Douglas byl takovej pán, že jejímu umírajícímu tatíkovi půjčil na svatební dar (koně) a tatík prachy nevrátil páč vytuhnul. Sophie hrdě hlásá, že Douglasovi peníze vrátí sic má holou prdel a chytá depky, že koníčka mít nebude. Douglas jí koně nechá zdarma, i když ví, že Sophie prcá s jeho bratrancem Jonášem a nedočká se za to ani slova "děkuju". Zato Jonáš je hrdina dne, páč to byl on, kdo s Douglasem promluvil ve smyslu - "Mrdám Ti skoronevěstu, nebuď svině, nech jí koně, prachy na něj nemáme." Na konci filmu Douglas jako bonus Jonášovi zachrání život před jedním kokotem a , Buddho div se, opět mu Sophie ani Jonáš nepoděkujou, místo toho se šťastně objímaj, jak dobře dopadli. Teda já být sir Douglas, tak zvednu tu pistoli, co na konci kokotovi spadla, a oba na místě zastřelim. Douglas je ale frajer a dokonce jim dorazí na svatbu v mocným hepyjendu. Shrnuto a podtrženo - Takovou sebestřednou píču jako je Sophie jsem už dlouho neviděla a tak shovívavého muže, jako Douglas, může vymyslet jen RózaCmunda Pičrová. Nicméně ten film je tak strašně vypíčenej až mě zvrhle bavil :-D ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Najděte pár mladejch lidí s hezkejma ksichtama, na který se dají dělat dlouhý dramatický záběry (s tou holkou to úplně nevyšlo, ale co už). Odvezte je do Anglie, ať je to autentický, ale né moc daleko, stačí hned dolů do Devonu. Tam počkejte na pěkný počasí, i když vlastně nemusíte, ty mraky pak doděláme na počítači. Příběh je jasnej, ona se má vdávat, ale půlhoďku před svatbou se zabouchne do ženichova bratrance. Na to ani nemusí bejt scénář, ty cancy dají dohromady na place. Proč jsem na to koukal? Páč jsem na youtube hledal Přijde letos Ježíšek a pod titulkem na mě vyběhlo tohle. I když, s tím Ježíškem by to asi taky nebyla žádná výhra. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama